Velika tragedija

FOTO Mladić noćas tragično izgubio život u sudaru s kamionom

07:37h
0
Prometna nesreća -Sv. Ivan Žabno
S mjesta nesreće

Velika tragedija dogodila se jučer u Svetom Ivanu Žabnu. Život je na cesti izgubio 20-godišni Ivan Tuđa iz spomenutog mjesta.


U Ulici braće Radić oko 23 sata, on je upravljao osobnim automobilom Renault Clio križevačke registracijske oznake.

Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika, u trenutku kada se iz suprotnog smjera kretao teretni automobil Man, zagrebačkih registracijskih oznaka, s priključnim vozilom, a kojim je upravljao 38–godišnji vozač.

Prometna nesreća -Sv. Ivan Žabno
S mjesta nesreće

Na lijevoj prometnoj traci osobni automobil je udario u teretni  te je od siline udara odbačen u dvorište kuće, a od auta su ostale samo olupine. Teretno vozilo je sletjelo van kolnika u putni jarak.

Nesretni vozač osobnog automobila je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo, a vozač teretnog vozila je lakše ozlijeđen.

Prometna nesreća -Sv. Ivan Žabno
S mjesta nesreće

Vozač teretnog vozila nije bio pod utjecajem alkohola.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru. Zbog vršenja očevida od 23.13 do 3.50 sati za sav promet bila je zatvorena državna cesta od mjesta Haganj do Rovišća, a promet se odvijao obilazno smjerom Haganj – Dubrava – Farkaševac – Rajić – Bjelovar i obrnuto.

Policijski službenici Policijske postaje Križevci o događaju će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

čitam...