Tradicionalni moto susret

FOTO Moto klub Legenda na svoj, bučan način proslavio uskrsni ponedjeljak

Na 200-tinjak motocikala motoristi su napustili Borik kako bi napravili defile preko đurđevačkih gradskih ulica, a svi su se zaustavili kod Crkve sv. Jurja gdje je održano posvećenje motorista i njihovih limenih ljubimaca.

10:00h
0
Uskrsni ponedjeljak u Đurđevcu // Foto: djurdjevac.hr

Zaljubljenici u brzinu i motore mogli su uživati na tradicionalnom moto susretu u Đurđevcu koji je i ove godine u Park šumi Borik organizirao Moto klub Legenda.


Uskrsni  ponedjeljak  članovi đurđevačkog Moto kluba proslavili su sa svojim kolegama motoristima iz cijele Hrvatske i legandarno odradili prvo ovogodišnje okupljanje u Đurđevcu. Ulašteni motori, njihova buka i glasna rock-glazba na njihov prostor Borika privukla je i velik broj domaćih znatiželjnika.

Na 200-tinjak motocikala motoristi su napustili Borik kako bi napravili defile preko đurđevačkih gradskih ulica, a svi su se zaustavili kod Crkve sv. Jurja gdje je održano posvećenje motorista i njihovih limenih ljubimaca.

Po povratku, u Boriku ih je dočekao odlično pripremljen grah, a nakon okrijepe ondje su se zadržali na druženju uz moto igre obaranja ruku, ispijanja pive i bacanja gume. Za dobru atmosferu pobrinuo se Camel band, pa se druženje motociklista, unatoč prohladnu vremenu, nastavilo do kasno u noć.

čitam...