Motorijada

FOTO Motori, erotski show i Let 3 zapalili brojnu publiku

15:39h
0
motorijada mg
19. Roosters Moto Meeting // Foto: Matija Gudlin

Koprivnički moto klub Roosters i ove godine dokazao je da zna i može organizirati događaj na kojem se skupe stotine ljudi iz Podravine, Hrvatske pa i susjednih zemalja.

Popularna Motorijada, 19. po redu, koja se tradicionalno organizira na jezeru Šoderica održana je tijekom protekla dva dana.

Prvi dan Motorijade, u petak, velik broj motorista i kampera uživao je u nastupima Torture i Blues Messengera. Kako je bilo možete pogledati u prethodnom izvještaju ovdje.

Stotine motorista iz cijele Hrvatske i regije u subotu je prodefiliralo kroz centar Koprivnice, a nakon toga mnogi od njih sudjelovali su na moto igrama organiziranim na jezeru Šoderica.

Dan je protekao u dobrom raspoloženju uz roštiljanje, odmor i razne hladne napitke.

Vrhunac svake Motorijade subotnji je koncert, a kao zvijezde večeri odabrana je riječka grupa Let 3. Zanimljivim scenskim nastupom i žestokim rock pjesmama pružili su okupljenima vrhunski događaj koji će se zasigurno pamtiti.

Naravno, uz kvalitetnu glazbu, nezaobilazan je bio i erotic show u kojem je jači spol zasigurno uživao.

Predgrupa Letu 3 bio je zagrebački bend Puls koji je na pozornicu ponovo stao nakon nastupa zvijezda večeri i žestokom svirkom zaključio još jednu uspješnu Motorijadu.

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW