posljednji podaci

FOTO Na akcijama protekli vikend cijepljene 1042 osobe, njih 319 primilo prvu dozu

Napominjemo da je i dalje moguće cijepljenje kod obiteljskih liječnika kod kojih je potrebno najaviti interes za cijepljenje kako bi se izbjegle gužve u COVID ambulanti, poručuju.

09:43h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Akcije cijepljenja protiv koronavirusa održane su protekli vikend u Koprivnici i Đurđevcu za sve zainteresirane odrasle osobe s boravištem ili prebivalištem u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Ukupno je, kažu podaci objavljeni na stranicama Županije, cjepivo primilo 1042 osobe, s time da je uglavnom riječ o osobama koje su primile drugu dozu Pfizerova cjepiva. Njih 319, s druge strane, primilo je prvu dozu.

Nova akcija cijepljenja održat će se u nedjelju 8. kolovoza u dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima. Od 8 do 13 sati cijepit će se prvom i drugom dozom Pfizera. Navedeni je termin rezerviran i za one koji su prvom dozom cijepljeni 11. srpnja. Neovisno o tome, svi mogu dobiti prvu dozu.

Županijski Stožer civilne zaštite podsjeća kako se nastavlja s daljnjim planiranjem i organiziranjem akcija cijepljenja u prostorima bivše COVID ambulante u Domu zdravlja KKŽ  u Koprivnici u sklopu ljetne sheme cijepljenja protiv bolesti COVID-19. Tako se u subotu cjepivom Janssen cijepilo 98 građana.

– Napominjemo da je i dalje moguće cijepljenje kod obiteljskih liječnika kod kojih je potrebno najaviti interes za cijepljenje kako bi se izbjegle gužve u COVID ambulanti – poručuju.

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija