OLUJA - 95

FOTO Na koprivničkom Gradskom stadionu otvoren Međunarodni turnir u streljaštvu

Na turniru će sudjelovati mnogobrojne braniteljsko-stradalničke udruge iz osam županija te gosti iz Slovenije i Mađarske, koji će se natjecati u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

15:35h
0
Foto: Grad Koprivnica

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u Koprivnici je danas započelo tradicionalno natjecanje u streljaštvu na šestom po redu Međunarodnom turniru OLUJA – 95. Natjecanje u gađanju zračnom puškom održava se na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš u organizaciji UDVDR ogranak Koprivnica i pokroviteljstvom Grada Koprivnice, a podršku je pružila i Koprivničko-križevačka županija u čije ime se prisutima obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

– Nadam se da ćete danas spojiti ugodno s korisnim te uz druženje i razmjenu iskustva prisjetiti se uspomena.  Čestitam organizatorima – Udruzi dragovoljaca domovinskog rata ogranku Koprivnica koji svake godine organiziraju ovo natjecanje u streljaštvu. Svima vama još jednom želim dobrodošlicu i čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja – rekao je zamjenik Ljubić te sudionicima poželio da na povratku kućama sa sobom iz Koprivnice ponesu lijepe uspomene.

Prisutnima se obratio i predsjednik UDVDR-a Podružnice Koprivničko-križevačke županije Siniša Pavlović koji je zahvalio svim braniteljima koji su podnijeli žrtvu sa samostalnu i suverenu Republiku Hrvatsku te čestitao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

U ime Grada Koprivnice medalje i pehare najboljim ekipama i pojedincima je uručio gradonačelnik Mišel Jakšić, prilikom čega im je uputio i nekoliko prigodnih riječi.

– Svima nam je drago da imamo aktivne braniteljske udruge koje si stvarno daju jako puno truda oko organizacija obljetnica značajnih za našu Hrvatsku, pomoću kojih se prisjećamo tih velikih pobjedničkih i slavnih dana. Njima u konačnici  pokazujemo koliko braniteljske udruge mogu značajno utjecati na društveni život svoje zajednice i život grada Koprivnice. Zahvaljujem se svima koji ste danas došli u naš grad te da ćemo se ponovo vidjeti i iduće godine na ovom istom mjestu u ovako velikom broju. Želim vam sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te vaš Dan hrvatskih branitelja, koji ste nam omogućili da zbog vas budemo slobodni i ponosni- poručio je braniteljima gradonačelnik MIšel Jakšić.

Na turniru će sudjelovati mnogobrojne braniteljsko-stradalničke udruge iz osam županija te gosti iz Slovenije i Mađarske, koji će se natjecati u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Loading...