škk koprivnica

FOTO Na Memorijalnom turniru Darko Sirovec okupilo se oko 30 natjecatelja

Ispred Grada Koprivnice, natjecateljima i svim okupljenima obratila se zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

08:25h
0
IMG

U koprivničkoj kuglani, u organizaciji Športskog kuglačkog kluba Koprivnica, održan je treći Memorijalni turnir Darko Sirovec, u spomen na prerano preminulog člana kluba. Na turniru su sudjelovale tri muške i dvije ženske ekipe s ukupno tridesetak natjecatelja.

– Zahvaljujem svima vama dragim kuglačicama i kuglačima što se svake godine odazivate na ovaj turnir te na taj način svi zajedno pokazujemo da nikada nećemo zaboraviti našeg Darka. Hvala i njegovoj obitelji koja je danas s nama – izjavila je prilikom obraćanja okupljenima, predsjednica ŠKK Koprivnica Sandra Sinjeri.

Ispred Grada Koprivnice, natjecateljima i svim okupljenima obratila se zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

– Izuzetno mi je drago što vas mogu pozdraviti ispred Grada Koprivnice i u ime gradonačelnika Jakšića. Čestitam vam što se sad već treću godinu za redom na jedan lijepi sportski način prisjećate svojeg prerano preminulog kolege Darka. Iskreno se nadam da će ovaj turnir zaživjeti još mnogo godina te vam danas mogu samo poželjeti mnogo sportske sreće i srušenih čunjeva. Čast mi je da ovaj Memorijalni turnir mogu proglasiti otvorenim – rekla je u svom govoru zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.