novinarski domjenak

FOTO Na tradicionalnom prijemu za medije Mišel Jakšić i Nataša Tetec novinarima zahvalili na suradnji

Na odličnoj suradnji u protekloj godini zahvalila se i predsjednica Uprave Komunalca.

14:08h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec održali su tradicionalno druženje s novinarima, u povodu nadolazećih blagdana u lijepom okruženju Koprivničke bajke.


– Jako mi je drago da smo se i ove godine okupili u tolikom broju, to samo znači da se protekle godine nismo puno svađali – započeo je uvodno gradonačelnik Jakšić.

Dodao je da je uvijek zadovoljan korektnom suradnjom koju ima s koprivničkim medijima.

– Naravno da uvijek postoje različiti pogledi na određenu temu, ali kao što i mi radimo svoj posao, tako i mediji rade svoj posao. Ja vam samo mogu svima skupa zahvaliti i reći da mi je čast surađivati sa svima vama – rekao je Jakšić.

Nastavio je kako je Koprivnica grad koji ima snažno gospodarstvo i u puno toga prednjači pred ostalim gradovima u Republici Hrvatskoj te da ima i natprosječan broj izvrsnih sportskih klubova. Sve to, kako kaže, sa sobom nosi neku težinu koja potencira interes javnosti i tako nastaju i mediji.

Na odličnoj suradnji u protekloj godini zahvalila se i predsjednica Uprave Komunalca.

– Zahvaljujem vam na odličnoj suradnji u protekloj godini. Vi ste i karika i moderator, ali i naš korektiv koji nas tjera da budemo brži i bolji u obavljanju svoga posla. Nadam se takvoj suradnji i u idućoj godini – rekla je Nataša Tetec.

čitam...