svečanost

FOTO Načelnik Ferdinandovca potpisao Ugovor o sufinanciranju EU projekata vrijedan skoro pola milijuna kuna

Ovim Ugovorom Općini Ferdinandovac odobreno je sufinanciranje 80% vlastitog udjela u EU projektu Energetska obnove zgrade Općine Ferdinandovac

14:02h
0
Foto: ferdinandovac.hr

Načelnik Općine Ferdinandovac Vjekoslav Maletić protekle srijede 14. studenog prisustvovao je Svečanom potpisivanju i uručivanju Ugovora o sufinanciranju EU projekata koje je održano u Muzejsko – informativnom centru u Čakovcu.


Svečanom uručivanju ugovora o dodjeli bespovratnih nacionalnih sredstava prisustvovao je ministar regionalnog razvoja i fondova EU Marko Pavić sa suradnicima, te predstavnici općina, gradova i ustanova sa područja Međimurske i Koprivničko – križevačke županije kojima su odobrena sredstva.

Ovim Ugovorom Općini Ferdinandovac odobreno je sufinanciranje 80% vlastitog udjela u EU projektu Energetska obnove zgrade Općine Ferdinandovac, u iznosu do 452.445,76 kuna. U tijeku su i radovi na samoj zgradi, a ukupna vrijednost čitavog projekta energetske obnove je 1.213.427,07 kuna.

O radovima smo pisali ranije. 

Još ranije je iz EU Kohezijskog fonda osigurano sufinanciranje u iznosu od 737.976,44 kn, dok će 80% razlike biti financirano sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU temeljem ovog Ugovora.

Foto: ferdinandovac.hr

čitam...