proglašenje

FOTO/VIDEO Najbolji sportaš na koprivničkoj sceni je talentirani Ivo Matić, a brilijantna Ivana Babić najbolja sportašica: Više ne brojim nagrade, ali sam zbog njih sretna

Najuspješnija sportašica s invaliditetom u 2018. godini je Iva Šola iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije PODRAVINA.

14:15h
0

Proglašene su najuspješnije sportašice, sportaši i sportske ekipe grada Koprivnice u 2018. godini. Tako je najuspješnija sportašica u 2018. godini Ivana Babić iz Streljačko športskog kluba PODRAVKA, a najbolji spotaš Ivo Matić iz Auto i karting kluba PODRAVINA.


Ivana Babić, naša je najuspješnija sportašica, a u ime svih nagrađenih zahvalila se svima na podršci, a posebno Gradu.

– Vrlo sam zadovoljna i sretna što sam i ove godine osvojila tu prestižnu nagradu, ni sama ne znam koliko sam ih do sada primila, godinama sam već u nominacijama. Hvala i treneru i ekipi iz kluba – rekla je Ivana koja je s ponosom primila nagradu.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Predsjednica Zajednica športskih udruga grada Koprivnice Jasmina Stričević okupljenima se obratila prigodnim riječima.

– Hvala vam svima što vam je sport i dalje način život. Ponosna sam što vam Mala športska škola vec 20 godina pomaže u radu i napretku. Djeca su se tu upoznala s bazičnim sportovima. Bebe ribe i igre na vodi na Cerinama također su veliki projekti. Brojna su djeca privučena u sportske vode. Stručnjaci su nesebično dijelili znanje i stručnost, a to rade i danas. U Maloj sportskoj školi je trenutno 18 stručnjaka – rekla je J. Stričević.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Gradonačelnik Mišel Jakšić bio je izrazito ponosan te je lijepim riječima nahvalio sve koprivničke sportašiće i sportaše.

– Dvorana je sve manje i manja, dobro nam ide, imamo se sa čime dičiti i što pokazati. Naši sportaši obilaze cijelu kuglu zemaljsku s vrhunskim sportskim rezultatima. Sportski kolektivi su dobar most za sportaše s individualnim sportovima. Hvala vam svima skupa na tome jer radimo na brendiranju grada, a vi ste tu vrlo zaslužni. Svega toga ne bi bili bez truda i rada, najbolji ste promotori naše Koprivnice. Čestitam svima onima koji su nominirani, ali i onima koji danas rastu i koji će tek biti nominirani. Navijamo za vas sve. Vi ste nas ponos, Koprivnica kuca sportskim srcem – naglasio je gradonačelnik.

Najuspješniji sportski par u 2018. godini je Tandem seniori Športskog kuglačkog kluba PODRAVKA.

Najuspješnija ženska sportska ekipa u 2018. godini je Ekipa Podravka-Vegeta Rukometnog kluba PODRAVKA.

Najuspješnija muška sportska ekipa u 2018. godini je Seniorska ekipa Športsko ribolovnog kluba ŠODERICA.

Najuspješnija perspektivna sportašica u 2018. godini je Katarina Kerečin iz Ronilačkog kluba ŠODERICA.

Najuspješniji perspektivni sportaš u 2018. godini je Valent Delimar iz Hrvačkog kluba PODRAVKA.

Najuspješniji perspektivni sportska štafeta u 2018. godini je Štafeta mlađih juniorki 4×50 m bifins Ronilačkog kluba ŠODERICA.

Najuspješnija perspektivna ženska sportska ekipa u 2018. godini je Kadetska ekipa Rukometnog kluba Podravka.

Najuspješnija sportašica s invaliditetom u 2018. godini je Iva Šola iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije PODRAVINA.

Najuspješniji sportaš s invaliditetom u 2018. godini je Ivica Ferenčić iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije PODRAVINA.

Najuspješnija sportska ekipa osoba s invaliditetom u 2018. godini je Kuglačka ekipa Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije PODRAVINA.

Odano priznanje za izniman doprinos u Maloj šporskoj školi dodijeljeno je Ivanu Palu, Marini Tomac Rojčevic i Ratimiru Ljubiću.

Zaslužni sportski djelatnik u 2018 godine je Boris Kapusta koji je podigao košarku na višu razinu na našem području.

Iznimno postignuće u sportu u 2018. godini doprinjeli su Ana Slavinić, Jan Tisaj, Borna Lončarić, Leon Zelenko i Luka Jambreuš.

Tko je najbolja sportašica, a tko najbolji sportaš? Pitanje je sad 🙂

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 8. Februar 2019

Odabiremo najbolje sportaše!

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 8. Februar 2019

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Leon Zelenko s nama je podijelio kako mu je iznimno drago što doprinosi u sportu.

Jednog dana volio bih biti svjetski prvak u kartingu – rekao je Zelenko. 

 

čitam...