-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
proglašenje

FOTO/VIDEO Najbolji sportaš na koprivničkoj sceni je talentirani Ivo Matić, a brilijantna Ivana Babić najbolja sportašica: Više ne brojim nagrade, ali sam zbog njih sretna
F

Najuspješnija sportašica s invaliditetom u 2018. godini je Iva Šola iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije PODRAVINA.

Ne propustite

Proglašene su najuspješnije sportašice, sportaši i sportske ekipe grada Koprivnice u 2018. godini. Tako je najuspješnija sportašica u 2018. godini Ivana Babić iz Streljačko športskog kluba PODRAVKA, a najbolji spotaš Ivo Matić iz Auto i karting kluba PODRAVINA.

- Oglas -

Ivana Babić, naša je najuspješnija sportašica, a u ime svih nagrađenih zahvalila se svima na podršci, a posebno Gradu.

– Vrlo sam zadovoljna i sretna što sam i ove godine osvojila tu prestižnu nagradu, ni sama ne znam koliko sam ih do sada primila, godinama sam već u nominacijama. Hvala i treneru i ekipi iz kluba – rekla je Ivana koja je s ponosom primila nagradu.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Predsjednica Zajednica športskih udruga grada Koprivnice Jasmina Stričević okupljenima se obratila prigodnim riječima.

- Oglas -

– Hvala vam svima što vam je sport i dalje način život. Ponosna sam što vam Mala športska škola vec 20 godina pomaže u radu i napretku. Djeca su se tu upoznala s bazičnim sportovima. Bebe ribe i igre na vodi na Cerinama također su veliki projekti. Brojna su djeca privučena u sportske vode. Stručnjaci su nesebično dijelili znanje i stručnost, a to rade i danas. U Maloj sportskoj školi je trenutno 18 stručnjaka – rekla je J. Stričević.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Gradonačelnik Mišel Jakšić bio je izrazito ponosan te je lijepim riječima nahvalio sve koprivničke sportašiće i sportaše.

– Dvorana je sve manje i manja, dobro nam ide, imamo se sa čime dičiti i što pokazati. Naši sportaši obilaze cijelu kuglu zemaljsku s vrhunskim sportskim rezultatima. Sportski kolektivi su dobar most za sportaše s individualnim sportovima. Hvala vam svima skupa na tome jer radimo na brendiranju grada, a vi ste tu vrlo zaslužni. Svega toga ne bi bili bez truda i rada, najbolji ste promotori naše Koprivnice. Čestitam svima onima koji su nominirani, ali i onima koji danas rastu i koji će tek biti nominirani. Navijamo za vas sve. Vi ste nas ponos, Koprivnica kuca sportskim srcem – naglasio je gradonačelnik.

Najuspješniji sportski par u 2018. godini je Tandem seniori Športskog kuglačkog kluba PODRAVKA.

Najuspješnija ženska sportska ekipa u 2018. godini je Ekipa Podravka-Vegeta Rukometnog kluba PODRAVKA.

Najuspješnija muška sportska ekipa u 2018. godini je Seniorska ekipa Športsko ribolovnog kluba ŠODERICA.

Najuspješnija perspektivna sportašica u 2018. godini je Katarina Kerečin iz Ronilačkog kluba ŠODERICA.

Najuspješniji perspektivni sportaš u 2018. godini je Valent Delimar iz Hrvačkog kluba PODRAVKA.

Najuspješniji perspektivni sportska štafeta u 2018. godini je Štafeta mlađih juniorki 4×50 m bifins Ronilačkog kluba ŠODERICA.

Najuspješnija perspektivna ženska sportska ekipa u 2018. godini je Kadetska ekipa Rukometnog kluba Podravka.

Najuspješnija sportašica s invaliditetom u 2018. godini je Iva Šola iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije PODRAVINA.

Najuspješniji sportaš s invaliditetom u 2018. godini je Ivica Ferenčić iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije PODRAVINA.

Najuspješnija sportska ekipa osoba s invaliditetom u 2018. godini je Kuglačka ekipa Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije PODRAVINA.

Odano priznanje za izniman doprinos u Maloj šporskoj školi dodijeljeno je Ivanu Palu, Marini Tomac Rojčevic i Ratimiru Ljubiću.

Zaslužni sportski djelatnik u 2018 godine je Boris Kapusta koji je podigao košarku na višu razinu na našem području.

Iznimno postignuće u sportu u 2018. godini doprinjeli su Ana Slavinić, Jan Tisaj, Borna Lončarić, Leon Zelenko i Luka Jambreuš.

https://www.facebook.com/epodravina/videos/399415684127735/?t=0

https://www.facebook.com/epodravina/videos/333433063959973/?t=1

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Leon Zelenko s nama je podijelio kako mu je iznimno drago što doprinosi u sportu.

Jednog dana volio bih biti svjetski prvak u kartingu – rekao je Zelenko. 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti