Ravno iz New Yorka

FOTO Nakon što ga je citirala pred UN-om, Lovro Kumer iz Ždale od predsjednice dobio i poklon

19:00h
0
Lovro Kumer s prijateljima i predsjedničinom razglednicom // Foto: Dječji vrtić Bambi

Mama, jel’ to zaista meni stigla razglednica od tete Kolinde, začuđen je bio Lovro nakon što je primio nesvakidašnju pošiljku iz New Yorka.

Nakon što je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pred skupštinom UN-a održala govor koji je započela citatom Lovre Kumera, vrtićarcu iz Ždale prošli tjedan stigla je i razglednica iz SAD-a.

Mama, jel’ to zaista meni stigla razglednica od tete Kolinde – začuđen je bio Lovro nakon što je primio nesvakidašnju pošiljku iz New Yorka, kao što piše 24sata.

Razglednicu je, osim predsjednice, potpisao i glavni tajnik UN-a Ban Ki-mun.
– Dragi Lovro, puno toplih pozdrava iz Ujedinjenih naroda gdje si ovih dana glavna zvijezda! Tvoja predsjednica Kolinda i glavni tajnik UN-a Ban Ki-mun – piše na razglednici.

Lovro je svim svojim prijateljima u vrtiću pokazao razglednicu, a njegova majka Melita za 24sata izjavila je da joj se jako obradovao.

– Kad je vidio razglednicu koju mu je poslala i potpisala njegova teta Kolinda, Lovro se jako obradovao. Jedva je čekao da otiđe u vrtić te razglednicu pokaže svojim vrtićkim prijateljima i tetama – rekla je njegova mama, koja se i sama zahvalila predsjednici na lijepoj gesti.

Podsjetimo, Lovro Kumer je bio u posjetu predsjedničinom uredu, gdje je u Knjigu želja napisao “Želimo budućnost u kojoj svi rade, sretno žive i vole se”. Tu je rečenicu predsjednica iskoristila u svom govoru pred skupštinom UN-a te tako iznenadila i razveselila malog Lovru, ali i cijelu Ždalu.

čitam...
Loading...