0.2 C
Koprivnica
Subota, 9. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Poklon dobra ideja

FOTO U Narodnoj knjižnici Virje otvorena izložba radova Željke Lukanec
F

Ne propustite

Izložba je postavljena u prostoru Narodne knjižnice Virje u Virju i može se pogledati do 30.12.2016.

U petak je svoju prvu izložbu radova održala obrtnica Željka Lukanec, vlasnica obrta Poklon dobra ideja. Udruženje obrtnika Đurđevac i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije ponosni su na svoju obrtnicu, koja je svojim vlastitim idejama i sredstvima započela posao u svojem obrtu.

Nakon što je svojim kreativnim radovima osvojila prijatelje i rodbinu, zanimanje i potražnja za njezinim radovima premašili su njezina očekivanja, te ova vrijedna obrtnica otvara svoj obrt 2013. godine. U samo tri godine, krenuvši od samozapošljavanja, razvila je svoj posao i danas uz pomoć svoje obitelji, zapošljava još dvoje djelatnika.

Njezini radovi su poznati u svim dijelovima Hrvatske, a do danas su našli put i van granica. Obrt Poklon dobra ideja izrađuje suvenire i personalizirane predmete, a svi radovi imaju rukom pisanu poruku ili molitvu. Samim pogledom na svaki rad, može se vidjeti koliko je topline i ljubavi utkano u osmišljavanje i izradu. Tako i izložba nosi naziv Molitvica anđelu, a izdvaja radove sa motivom anđela i prigodnim porukama na njima.

Izložbu je otvorio načelnik Općine Virje Mirko Perok te pohvalio rad obrtnice. Također je naglasio važnost ovakvih primjera samozapošljavanja i zapošljavanja, kao veliki doprinos okruženju u kojem se nalazi. Umjetnički program je upotpunio zbor mladih Martinci.

Izložba je postavljena u prostoru Narodne knjižnice Virje u Virju i može se pogledati do 30.12.2016.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

počelo je!

FOTO/VIDEO Srednjovjekovni božićni sajam otvorio svoja vrata, okupilo se mnoštvo posjetitelja koji upijaju posebnu atmosferu

Nakon prošlotjednog otvorenja klizališta na novom trgu, ovaj tjedan na red je došao Trg Leandera Brozovića gdje je otvoren...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti