Foto natječaj Muzeja anđela

08:23h
0
muzej andjela

Muzej anđela ove godine po prvi puta raspisuje Natječaj umjetničke fotografije. Radi se o natječaju u kojem mogu sudjelovati punoljetne osobe, a iskustvo fotografiranja nije bitno, jer mogu sudjelovati amateri i profesionalci.

Tema Natječaja jest Grad u kojem spavaju anđeli, a na sudionicima je da sami interpretiraju na koji će način ovu temu objediniti. Natječaj počinje 7. ožujka, a trajat će do 21. ožujka. Pobjednik natječaja će biti poznat 22. ožujka, a sudionici se s pravilima mogu upoznati na stranici Muzeja anđela (www.anglesmuseum.com) i na FB stranici https://www.facebook.com/pages/Muzej-angela/163513950386051.

O pobjedniku Natječaja umjetničke fotografije neposredno će odlučivati korisnici društvene mreže Facebook, tako da će nagradu, autorski rad Željka Prsteca iz serijala „Grad u kojem spavaju anđeli”, dobiti ona/j natjecatelj/ica koji sakupi najviše popularnih lajkova.

Osim pobjednika koji će dobiti nagradu na temelju broja lajkova, stručni žiri u sastavu Željko Prstec (samostalni umjetnik), Marko Zorko (profesionalni fotograf) te Tomislav Kranjčić (grafički dizajner), odabrat će najbolje fotografije za koje će tijekom godine biti organizirana izložba u Muzeju anđela gdje će se autori moći predstaviti publici. Muzej anđela poziva sve zainteresirane da se okušaju u ovom natječaju.