JEZERO GRABE

FOTO Natjecanje u ribolovu na plovak prilagođeno osobama s invaliditetom u Torčecu okupilo mnogo natjecatelja

Prvo mjesto osvojio je Davor Zobec s ukupnim ulovom od 2941 grama ispred Branka Đurkasa s 2531 gramom te Marina Županovića s 1580 grama.

09:01h
0
IMG
Foto: Udruga Bolje sutra

Natjecanje u ribolovu udicom na plovak Torčec 2020. održano je jučer na jezeru Grabe u Torčecu. Pojedinačno natjecanje članova deset udruga iz sedam županija prilagođeno je osobama s invaliditetom te organizirano u sklopu projekta Rekreativno, edukativno, informativno – aktivno slobodno vrijeme osoba s invaliditetom.

Natjecao se 31 sudionik iz Udruge paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije, Udruge osoba s invaliditetom Slavonski Brod Loco-Moto, Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, Udruge osoba s invaliditetom Virovitica, Gradskog društva osoba s invaliditetom Đurđevac, Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, Udruge osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice, Udruge osoba s invaliditetom Križevci, Udruge tjelesnih invalida ILO Ivanec te pojedinci Davor Zebec i Davor Sertić iz Zagrebačke županije.

Predsjednica Udruge Bolje sutra Marija Mraz izrazila je zadovoljstvo događajem kojem je prisustvovao i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

– Ponosna sam što se okupilo deset udruga iz sedam županija, a posebno sam ponosna što je s nama deset osoba u kolicima. Ribiči su zaista posebni ljudi i bilo ih je jako lijepo gledati danas – rekla je M. Mraz.

Prvo mjesto osvojio je Davor Zobec s ukupnim ulovom od 2941 grama ispred Branka Đurkasa s 2531 gramom te Marina Županovića s 1580 grama. Dodijeljene su nagrade i za četvrto te peto mjesto, simbolično je nagrađena Mirjana Horvat iz Koprivnice, jedina natjecateljica, a za ulov najmanje riba nagradu je dobio Milan Rakovčan.