ROĐENDAN

[FOTO] Navijačima i simpatizerima NK Tomislava povodom 100 godina kluba poklonili mural

Dečki iz Graffiti Ranč Kolektiva mural posvećuju svim sadašnjim i budućim navijačima, ali i onima kojih više nema .... samo za Boroja i Ivicu ❤, napisali su.

11:00h
0
n
Foto: Samir Utegurović

Navijači nogometnog kluba Tomislav iz Drnja jučer su dobili poklon u obliku murala za 100. godišnjicu kluba. Grafit je oslikan na zidu nekoliko metara od drnjanskog igrališta Park prinčeva.

Mural koji prikazuje navijača, a s druge strane princa po kojem igralište i nosi ime, osmislili su i realizirali dečki iz legradskog Graffiti Ranč Kolektiva.

Kako su dečki objasnili, oni nemaju udrugu, ne traže podršku nikakve stranke ni koalicije nego ih vodi ljubav prema klubu koji ove godine slavi 100. godina.

– Klubu koji je imao padove i ponore, ali kojeg volimo i poštujemo više od svega, kao i mještane, navijače, simpatizere, igrače istoga. U tu čast napravili smo mu mural i s ponosom stoji na velikom zidu, a naša velika srca učinio je još većima – pojasnili su iz Graffiti Ranč Kolektiva uz opasku da mural posvećuju svim sadašnjim i budućim navijačima, ali i onima kojih više nema …. samo za Boroja i Ivicu ❤, napisali su.

Autor murala je Dino Cvetinić Kreleks, a foto i video podrška na projektu bio je Gordan Cvetinić.