pokušaj provale?

FOTO Netko je razvalio vrata i pokušao ući na tribine kalinovečke dvorane

Kalinovac je mirno mjesto u kojem su prošle godine zabilježena samo četiri kaznena djela, puno ispod prosjeka. Tko se namjerio na sportsku dvoranu koja još nije dovršena niti u njoj ima išta za ukrasti, ne zna se.

10:14h
0
Foto: Ustupio Danijel Zvonar
Foto: Ustupio Danijel Zvonar

Tijekom proteklog vikenda netko je u Kalinovcu, prema svemu sudeći, pokušao provaliti u sportsku dvoranu. Policija je zabilježila oštećenje tuđe stvari između 31. siječnja i 3. veljače, a počinitelj je zasad nepoznat. Načelnik Danije Zvonar otkrio nam je kako je baš Općina prijavila slučaj policiji.

– Bilo je to preko vikenda, a ne radi se o glavnim vratima, već sporednim koja su ulaz na tribine. Onaj tko je to napravio nije uspio ući, ali je napravio štetu. Znam da nisu naši osnovnoškolci. Ne toleriramo ovakvo uništavanje, sličan slučaj imali smo prošle godine na glavnim vratima. Čsiti vandalizam, ništa drugo – riječi su načelnika Zvonara.

Kalinovac je mirno mjesto u kojem su prošle godine zabilježena samo četiri kaznena djela, puno ispod prosjeka. Tko se namjerio na sportsku dvoranu koja još nije dovršena niti u njoj ima išta za ukrasti, ne zna se. No, policija je napravila očevid i bacila sve snage u pronalazak počinitelja. Na fotografijama koje nam je poslao sam načelnik možete vidjeti što se točno dogodilo.

Foto: Ustupio Danijel Zvonar
Foto: Ustupio Danijel Zvonar
Foto: Ustupio Danijel Zvonar

čitam...
Loading...