TREĆA HNL SJEVER

FOTO Nikolić srušio i Varteks, Virju bod u Ludbregu, a Koprivnici kod kuće

Sve rezultate pogledajte u nastavku.

17:22h
0

Derbi 8. kola Treće HNL Sjever igrao se u Ždralovima. Domaća Mladost, prošlosezonski prvak, ugostila je prošlosezonskog člana Druge HNL, Međimurje. Ždralovi su upisali uvjerljivu 3:0 pobjedu.

U akciji su, dakako, bili i predstavnici Podravine i Prigorja. Uz spomenutu utakmicu koja je nosila pridjev najzanimljivije, odlična tekma igrala se i u Varaždinu. Varteks je, naime, ugostio križevački Radnik. Kao što varaždinski sastav cijelu sezonu igra na malo pogodaka, tako je bilo i sada. Kao što je Nikolić presudio već nekolicini protivnika, tako je i danas postigao jedini pogodak i osigurao pobjedu Križevčana.

Podravina i Podravac, klubovi sličnoga naziva, igrali su u centru svijeta, u Ludbregu. Virovci su osvojili bod, remiziravši 2:2.

Za kraj recimo kako je Koprivnica nakon podjele bodova s Mladostašima, isto učinila i s Rudarom iz Murskog Središća. Na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš bilo je 1:1. Gosti su poveli u 27., ali je Brcković izjednačio u 47. minuti. Rudar je posljednjih pola sata imao igrača manje. Nažalost, Koprivničanci brojčanu prednost nisu uspjeli iskoristiti.

Sve rezultate pogledajte u nastavku.

Treća HNL Sjever, 8. kolo, subota 9. listopada, 15 sati:

Mladost – Međimurje 3:0
Polet – Papuk 3:2
Varteks – Radnik Križevci 0:1
Podravina – Podravac 2:2
Virovitica – Bjelovar 0:2
Koprivnica – Rudar 1:1