izbor ljepote

FOTO Nina Bojanović, nova Miss Supranational Hrvatske, ne može sakriti oduševljenje pobjedom: Osjećaj je izvanserijski

Slijedi natjecanje za Miss Supranational World koje će vjerojatno održati na proljeće u Poljskoj.

21:14h
0
Nina Bojanovic

U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski jučer se održao izbor za Miss Supranational Hrvatske, a krunu najljepše odnijela je Nina Bojanović iz Jagnjedovca! Nina je ranije ove godine postala Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije što joj je donijelo plasman na državnu završnicu.

– Jako sam sretna zbog svog plasmana. Još se nisu slegnuli dojmovi jer sam bila dosta iznenađena zbog pobjede. Ostale su djevojke bile prekrasne i jaka konkurencija. Osjećaj je izvanserijski, jako sam ponosna što ću predstavljati Hrvatsku na svjetskom natjecanju – kazala nam je Nina te dodala kako trenutak u kojemu je čula svoje ime prilikom proglašenja teško opisati.

Prve čestitke uputile su joj vlasnice licence Tamara Roglić i Sanja Popović Bjedov. Zahvaljujući njihovoj organizaciji te unatoč utjecaju pandemije i epidemioloških mjera, priča nam kako su ambijent i atmosfera u Lisinskom bili divni.

– Prvo se želim zahvaliti svojoj obitelji i bližnjima koji su bili uz mene sve ovo vrijeme. Također, svojim divnim prijateljima koji su navijali za mene od početka do kraja. Naravno, zahvaljujem vlasnicama licence Tamari Roglić i Sanji Popović Bjedov što su se za nas djevojke natjecateljice izborile da naprave najbolji izbor koji su mogle u ovakvoj situaciji. Želim zahvaliti i svim sponzorima i ostalim koji su pomagali u izboru – navela je Nina kojoj slijedi natjecanje za Miss Supranational World koje će vjerojatno održati na proljeće u Poljskoj.

Foto: FB Marinela Kilić

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW