Rock Live Festival

FOTO Nova lokacija, no i dalje vrhunska festivalska atmosfera

19:30h
0
Rock Live 6 // Foto: Matija Gudlin

Počeo je šesti Rock Live, festival glazbe dobrih vibracija i kreative.

Već u četvrtak prvi posjetitelji mogli su uživati u glazbenom odabiru DJ-a na RockLive radio pozornici, a prvi live nastupi na velikoj pozornici počeli su u petak.

Tijekom dana posjetitelji su sudjelovali u kreativnim radionicama koje su organizirale Mamuze, a s Beach Stagea širila se glazba koja je polako dizala atmosferu.

Veza koja je trajala pet godina između posjetitelja i bivše vojarne ove je godine raskinuta, a Rock Live preseljen na jezero Šoderica. Ovim potezom svi oni koji na Rock Live dolaze uživati u prirodi i kampiranju dobili su daleko veću ponudu. Kamp Aquaterra Lake Resorta opremljen je tuševima, sanitarnim čvorom i električnom strujom pa je komfor podignut na novu razinu.

Glazbeni je program, dakako, bogat. Radi se o kvalitetnim bendovima s kojima je publika dobro upoznata tako da je tijekom koncerata vladala gotovo obiteljska atmosfera i bratska sloga. Zasigurno najsretniji bili su ljubitelji punka koji su na koncertima Antitodora i One Step Awaya pokazali kako se pleše pogo.

Kada su na pozornicu došli makedonski Bernays Propaganda došlo je do izmjene publike, a pobornici punka vratili su se u kamp po osvježenje skupiti snagu za vrhunac večeri – nastup talijanskih punkera Los Fastidios. Makedonci su svojim nastupom oduševili ljubitelje elektroničkih zvukova kombiniranih s elementima popa i punka.

Večeras nas čeka veliko finale, nastupi Elementala, Kawasaki 3p-a, Jonathana i mnogih drugih. Ako još niste spremite stvari i zaputite se prema Šoderici, jer čeka vas dobra zabava.

čitam...