miss supranational županije

FOTO Nova Miss Antonia Tea Beroš: Bila sam oduševljena kada su pročitali moje ime, sreća koja se ne može riječima opisati

Podsjetimo, za prvu pratilju izabrana je Gabrijela Ružić, drugom je proglašena Barbara Kos. Izabrana je i Miss simpatičnosti, a tu je titulu ponijela Isabel Fuček.

11:00h
0
miss supranational kz  MS
Foto: Miroslav Stručić

Kao što smo već pisali, Antonia Tea Beroš nova je Miss supranational Koprivničko-križevačke županije.

Nakon što su se emocije slegle, razgovarali smo s pobjednicom koja nam je otkrila da se pobjedi nije nadala te da joj je najbitnije ipak bilo zabaviti se.

– Pripreme su trajale dugo za sam izbor. Taj dan smo gotovo cijeli dan imale probe, šminkanje i frizure. Vrijeme od tih priprema do izlaska na pozornicu zaista je brzo prošlo. Naravno, imala sam tremu prije samog izlaska, no kada sam stala i krenula hodati imala sam osjećaj kao da to radim oduvijek. Bila sam zaista oduševljena kada su moje ime pročitali da sam postala nova Miss Supranational. Takva se sreća jednostavno ne može opisati riječima opisati – kazala nam je A. T. Beroš.

Cijelu večer bodrili su ju i za nju navijali roditelji, dugogodišnji dečko, ali i prijateljice.

Podsjetimo, za prvu pratilju izabrana je Gabrijela Ružić, drugom je proglašena Barbara Kos. Izabrana je i Miss simpatičnosti, a tu je titulu ponijela Isabel Fuček.

Uz nju je odabrana i Miss personality Ester Lesičar, Ana Bermanec je okrunjena titulom Miss catwalk,  Stevana Vujasinović je Miss elegancije, a Mihaela Kögl Miss fotogeničnosti. Nagradu je još primila i Isabel Fuček kao Miss simpatičnosti.

 

Antonia
Antonia nam je već imala prilike pokazati u našem velikom fotosessionu da je stvorena za modne piste // Foto: Ivan Brkić

Ovaj izbor smo i popratili kroz bogatu fotogaleriju.

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW