FOTO: Obljetnica pravaša // Gradu treba proizvodni pogon, dosta je rotora

14:51h
0
Alen Želimorski, kandidat A-HSPa za gradonačelnika Koprivnice

Autohtona – Hrvatska stranka prava u petak je obilježila 10. obljetnicu rada. Nakon okupljanja na koprivničkome Zrinskom trgu, kod Vučedolske golubice zapalili su svijeće za sve poginule za Hrvatsku. Slavlje je nastavljeno u viničkom domu, gdje se okupljenima obratio Alen Želimorski, kandidat za gradonačelnika Koprivnice, te njegovi zamjenici Dubravko Klauderoti i Renato Cikač.

– Prošla vlast nije napravila ništa osim izgradnje kružnih tokova u Koprivnici – rekao je Želimorski, posebno istaknuvši kako su tvrtke koje su se otvarale stvorile samo minuse za čije su pokrivanje potrebni ogromni krediti, a zapošljavali su samo podobne s partijskim knjižicama.

MARKETING EPODRAVINA.HR

– Obećavam vam otvaranje tvrtke u stopostotnom gradskom vlasništvu koja će se baviti proizvodnjom – kazao je Želimorski. Ako ga izaberu za gradonačelnika, kaže, parkiranje u gradu bit će besplatno, gradit će se novi stadion te renovirati ulice gradskih predgrađa.

– Medijsko sveučilište treba prekinuti financiranje tuđih studenata. Odluka o financiranju tuđih studenata ide u korist Nine Pavića, vlasnika Jutarnjeg lista, koji je lijeve orijentacije. Naša stranka nije protiv Medijskog sveučilišta, ali tražit ću promjene u ugovorima koji je sada na štetu građana Koprivnice – ističe Želimorski, čija je misija i uređenje Zrinskoga trga i Trga bana Josipa Jelačića po uzoru na Splitsku rivu, te izgradnja mrtvačnica u Koprivnici i Herešinu. Uz to, učinit će sve da Podravka ostane kakva i jest – podravska.

{vsig}vijesti/03-2013/130320-ahsp{/vsig}

čitam...