karate klub đurđevac

FOTO Odlični Đurđevčani osvojili jedanaest medalja u Nedelišću

22:01h
0
Podijeli objavu
Foto: KK Đurđevac

Na ovom natjecanju najbolji su bili brat i sestra Ema i Ivan Juričić koji su osvojili svaki po dvije zlatne medalje u dvije kategorije.

U subotu 28.01.2017. u Sportskoj dvorani Aton u Nedelišću održao se šesti po redu GRAND PRIX MEĐIMURJE na kojem je nastupilo 509 natjecatelja iz 59 klubova i 3 države.

Na ovaj turnir karatisti Đurđevca su otišli sa 14 natjecatelja koji su ukupno odradili 21 kategoriju i ponovili odlične rezultate osvojivši 2. mjesto u ukupnom plasmanu klubova sa osvojenih 6 zlatnih medalja, 2 srebrne i 3 brončane medalje. O odličnom plasmanu govori i činjenica da je ispred njih u ukupnom poretku bio Karate klub Globus iz Čakovca koji je na turniru imao 59 prijava za razliku od Đurđevčana koji su imali 21 prijavu.

Na ovom natjecanju najbolji su bili brat i sestra Ema i Ivan Juričić koji su osvojili svaki po dvije zlatne medalje u dvije kategorije. Osim njih zlatne medalje osvojili su Lorena Čorba i Niko Marović.

Srebrne medalje osvojili su Teo Bušić i Patrik Zlatec dok su brončani bili Ema Čorba, Mateja Prevedan i Sonja Turčić.

Osim njih za klub su nastupili još Una Dujmović, Lea Hrženjak, Gordan Pecikozić, Valerio Prevedan i Matija Špoljar koji je zauzeo 5. mjesto.
Na ovom natjecanju borce je vodila trenerica Anita Dergez, a trener Luka Cestar koji je ujedno i odradio pripreme za natjecanje zajedno sa Ivanom Đurocijem  ovaj put je bio u ulozi suca.

Sljedeće natjecanje je u Đurđevcu u nedjelju 05.02.2017 gdje će se održati Prvenstvo sjeverozapadne Hrvatske gdje su Đurđevčani kao klub tehnički organizator i pozivaju sve zainteresirane da dođu u veliku dvoranu Osnovne škole Grgura Karlovčana s početkom u 10h dati podršku svim natjecateljima.

Podijeli objavu