U SKLOPU ADVENTA U ĐURĐEVCU

FOTO Održana vesela kreativna radionica Udruge A je to, učenici izrađivali božićne ukrase i nakit

Udruga A je to u sklopu programa Adventa u Đurđevcu organizirala je i odradila prvu u nizu božićnu radionicu izrade nakita u Društvenom domu Novo selo na kojoj su gostovali svi prvi razredi Osnovne škole Đurđevac sa svojim učiteljicama i roditeljima.

09:51h
0
Foto: Grad Đurđevac

Udruga A je to u sklopu programa Adventa u Đurđevcu organizirala je i odradila prvu božićnu radionicu izrade nakita. U Društvenom domu Novo selo skupili su se tako mališani prvih razreda Osnovne škole Đurđevac, a sa njima su nakit izrađivale i učiteljice te roditelji. Od nakita su se izrađivale zvijezde od papira, čestitke, magneti, podmetači te razne kreativne igre koje su mogli ponijeti i kući, a i dio nakita su izradili i za školsku zadrugu.

– Svojim dolaskom u velikom broju razveselili su nas kao i svake godine do sad. Zahvaljujemo im sa od srca, posebno učiteljicama koje su i organizirale ovo druženje kod nas te se preporučamo i za dalje. Svi koji žele osjetiti dobru vibru i pritom se malo zabaviti, neka dođu 13. prosinca u Društveni dom Novo selo od 18 do 20 sati. Čekaju vas novi vilenjaci sa novim iznenađenjima – rekao je Ivan Jadanec, predsjednik udruge.

U znak solidarnosti svi prisutni donirali su nekvarljive namirnice za akciju solidarnosti Božić svima koju provodi udruga, dobro se namučili oko izrade nakita, nasmijali se, ali i ponešto naučili.

čitam...