Udruga Mali princ

FOTO Održane radionice u sklopu građanske akcije ‘Plastiku recikliraj, torbu biraj’

14:17h
0
Ilustracija // Foto: Udruga Mali Princ

Građanska akcija “Plastiku recikliraj, torbu biraj” koju provodi Udruga Mali princ u razdoblju od 01. ožujka do 31. svibnja 2016. godine provodi se zahvaljujući financijskoj podršci Regionalne zaklade za lokalni razvoj Zamah u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

U prostorijama Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Mali princ ovaj petak organizirana je radionica izrade ekoloških letaka s porukama. Letke su izrađivali korisnici Udruge zajedno sa učenicima sedmih razreda Osnovne Škole Grgur Karlovčan iz Đurđevca.

Ovom suradnjom osnovnoškolci su podržali akciju “Plastiku recikliraj, torbu biraj” i time pokazali kako među mladim sugrađanima postoji veliki interes za ovu akciju.

Korisnici udruge ove letke će dijeliti prilikom planiranih zamjena platnenih torba za PVC vrećice. Platnene torbe koje će mijenjati korisnici su izradili zajedno s članicama udruge žena, a prethodno su platna oslikali zajedno s polaznicima Dječjeg vrtića Maslačak iz Đurđevca.

Građanska akcija “Plastiku recikliraj, torbu biraj” koju provodi Udruga Mali princ u razdoblju od 01. ožujka do 31. svibnja 2016. godine provodi se zahvaljujući financijskoj podršci Regionalne zaklade za lokalni razvoj Zamah u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Cilj ove akcije je očuvanje okoliša i prirode.

Loading...