Dubravko Sidor u Molvama

FOTO Oduševljeni mališani sudjelovali u predstavi i naučili što se dogodi kada miš odluči upoznati svijet

15:49h
0
Gostovanje Dubravka Sidora u Molvama // Foto: Ana Molnar

Glumac je doputovao u Molve gdje se ispred učenika 1. i 2. razreda iz matične te Područne škole Medvedička i vrtićaraca preobrazio u miša i pokazao im što se dogodi kada mali miš odluči upoznati svijet.

U ponedjeljak je novom društvenom domu u Molvama glumac i spiker u mirovini Dubravko Sidor odglumio pred učenicima i vrtićarcima predstave Miš i Sijač sreće.

Sidor je prvi dan nakon godišnjeg odmora odradio tri predstave – najprije je u Repašu, ispred učenika područne škole, odglumio predstavu Sijač sreće, a mališani su bili oduševljeni jer su i sami dobili priliku sudjelovati u predstavi.

Zatim je glumac doputovao u Molve gdje se ispred učenika 1. i 2. razreda iz matične te Područne škole Medvedička i vrtićaraca preobrazio u miša i pokazao im što se dogodi kada mali miš odluči upoznati svijet. I u ovoj je predstavi tražio pomoć mališana, tako da su zajedno plesali, glumili tatu, mamu i dječake. U istoj su predstavi nakon njih uživali i učenici 3. i 4. razreda koji su također oduševljeno surađivali s Dubravkom Sidorom.

čitam...
Loading...