mjesta za sex

FOTO Ogorčena gospođa u šetnji gazila po kondomima i WC papiru: Dolaze na parenje, ali svoje smeće ne nose kući

U Koprivnici su među mladima već poznata mjesta za susrete parova.

13:53h
0
fk kc
Foto: Ivan Brkić

Eto, hodajući imam priliku vidjeti kako ljudi brinu o očuvanju okoliša, kaže Jasna Vratić kojoj je u šetnji Vinicom i PRC-om u Koprivnici zasmetalo što se po šumi bacaju iskorišteni kondomi i WC papir.

– Nije samo priroda na Vinici nagrđena, već i priroda oko Podravkinog rekreacijskog centra (PRC-a). I tamo dolaze na ” parenje,” ali svoje smeće ne nose kući. Netko je čak i objesio vrećicu sa smećem – požalila nam se ona i priložila fotografije.

Rekla nam je da često ide u berbu gljiva i po šumama nailazi na hrpe smeća što ju izrazito smeta.

No nije ovo ništa novo. Naš je fotoreporter Ivan Brkić u šumi u Draganovcu ‘uhvatio’ nevjerojatan prizor drvene table na kojoj je izrezbareno: ‘Obavijest: Molimo vas da poslije seksa poberete maramice. Hvala.’ Upozorenje je očito urodilo plodom, jer je ispod natpisa puna vrećica maramica, papira i kondoma.

Prizor koji je gospođa zatekla u šetnji

Seks na javnim mjestima oduvijek se prakticirao, posebno kod mladeži koji još nemaju svoje mjesto stanovanja pa vode ljubav u automobilima.

U Koprivnici su već poznata mjesta gdje se parovi nalaze.

– Idemo na PRC, poljski put iza Cerina, šume oko Draganovca i Vinice, a u posljednje vrijeme i parkiralište oko mrtvačnice, kome je usput do kuće – rekao nam je jedan mladić koji nije želio otkriti svoj identitet.

Općenje na javnim mjestima u Koprivničko-križevačkoj županiji nikome ne smeta, a policijski glasnogovornik Dražen Laljek kaže da se ne sjeća takvih prijava građana.

Seks u šumi
U mraku iza Cerina // Foto: Ivan Brkić

– To bi spadalo pod prekršaj remećenja javnog reda i mira, odnosno vrijeđanje moralnih osjećaja građana. I šume su javno mjesto, no to je relativno, trebali bi remetiti nečiji mir, netko bi to morao prijaviti, a takav slučaj nismo imali. Kazne za takve prekršaje su od 50 do 100 eura, a jesu li uopće počinili prekršaj, odlučuje se na sudu – objasnio je Laljek.

Očito seks na javnim mjestima sam po sebi ne predstavlja problem, već ono što ostaje iza njega, a to su papiri, maramice, kondomi. Iz tog su se razloga na već poznatim mjestima počele pojavljivati vreće za smeće, obavijesti, a tko zna, možda Komunalac uskoro postavi i kante za otpad.

Seks u šumi
Mir oko mrtvačnice // Foto: Ivan Brkić
Seks u šumi
PRC je oduvijek popularno mjesto za susret parova // Foto: Ivan Brkić
Seks u šumi
Slični prizori iza Cerina // Foto: Ivan Brkić
Seks u šumi
U šumi oko Draganovca // Foto: Ivan Brkić
Prizor koji je gospođa zatekla u šetnji // Foto: Jasna Vratić
Na Vinici // Foto: Jasna Vratić
Šuma kod Vinice puna je kondoma // Foto: Jasna Vratić
Foto: Jasna Vratić
Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW