GODIŠNJA SKUPŠTINA

FOTO Okupili su se članovi DVD-a Batinske, nakon službenog dijela uslijedilo je druženje uz glazbu i srneći gulaš

Načelnik općine Kalinovac Danijel Zvonar pohvalio je rad DVD-a te obećao daljnju suradnju i potrebnu pomoć u okviru mogućnosti.

12:59h
0
Foto: Općina Kalinovac

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Batinske okupili su se u subotu na redovnoj godišnjoj skupštini. Otvorio ju je predsjednik Branko Vucikuja, nakon čega je intonirana himna te minutom šutnje odana počast poginulim i umrlim vatrogascima te braniteljima.

Stjepan Sobota izabran je za predsjednika radnog predsjedništva, a Marija Dautanec i Valentina Sandrini članovi su radnog predsjedništva. Tajnik DVD-a Ivan Lugarović podnio je izvještaj o radu za 2019. godinu, a financijski izvještaj iznio je blagajnik Ivan Maletić.

Uručena su i priznanja. Diplome za deset godina rada i članstva dobili su Marko Lacković, Renato Puhač i Marija Dautanec Božić, a Milan Vicenski i Zdravko Lugarov isto je dobio za 20 godina. Tečaj za zvanje vatrogasnog časnika prve klase završila je Marija Dautanec Božić. Valentina Vucikuja na heliodromu u Lučkom osposobljena je za gašenje požara otvorenog prostora i desantiranje helikopterom, au Slatini je završila tečaj za strojara.

Načelnik općine Kalinovac Danijel Zvonar pohvalio je rad DVD-a te obećao daljnju suradnju i potrebnu pomoć u okviru mogućnosti. Okupljenima se obratio i zamjenik županijskog vatrogasnog zapovjednika Matija Markešić, pohvalivši aktivnosti. Druženje je zaključeno uz glazbu i srneći gulaš zahvaljujući Lovačkoj udruzi Zeko.

čitam...