25.2 C
Koprivnica
Nedjelja, 28. svibnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RADNI POSJET

FOTO Općina Podravske Sesvete ugostila župana Korena i zamjenika Ljubića, razgovarali su o budućim projektima
F

Pričalo se i o dogradnji zgrade Područne škole s novim učionicama i kabinetima.

Ne propustite

Župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić jučer su boravili u radnom posjetu Općini Podravske Sesvete, gdje su ih dočekali općinski načelnik Krunoslav Bratanović i zamjenik Mladen Sitek te voditeljica Područne škole Podravske Sesvete Renata Bratanović Palaić.

Sastanak, kojem su prisustvovali i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek te ravnatelj matične osnovne škole Kloštar Podravski Mirko Šandrovčan, održan je u prostorijama Područne škole. Domaćini su na sastanku župana i suradnike informirali o realiziranim projektima te budućim planovima u Općini.

Pritom su zahvalili na posjetu te izrazili spremnost da zajedno sa Županijom sudjeluju na budućim projektima u cilju unaprjeđenja životnog standarda na području Općine.

Župan je naglasio važnost ulaganja u obrazovanje, školske objekte i izgradnju školske infrastrukture te podsjetio na veliki projekt izgradnje pet školskih sportskih dvorana koje su u tijeku i koje će uvelike doprinijeti daljnjem razvoju ruralnih sredina. Razgovaralo se i o planovima sljedećeg projektnog ciklusa koji Županija namjerava realizirati, a to je uvođenje jednosmjenske nastave kojom je obuhvaćena i Područna škola Podravske Sesvete. U sklopu spomenutog projekta, predviđena je dogradnja zgrade škole s novim učionicama i kabinetima te ostalih pratećih kapaciteta, a energetski će se obnoviti postojeći dio zgrade.

Nakon sastanka u školi, župan i suradnici su razgledali prostorije obnovljenog društvenog doma te su na kraju obilaska posjetili  dječji vrtić Leptirići te porazgovarali s ravnateljicom Snježanom Tišljarić.

Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

samo nebo joj je granica

FOTO/VIDEO Čudesna Iva od treće godine voli glazbu i pokrete, a sad je ponajbolja plesačica na svijetu: Na podiju sam bila 11 sati, tremu...

Iako joj je tek 10 godina, mlada Križevčanka Iva Sokač vrhunska je plesačica, što je potvrdila i na nedavno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti