karate klub đurđevac

FOTO Opet donijeli pregršt medalja iz Ivanića i Tuzle

16:50h
0
Podijeli objavu
Foto: KK Đurđevac

Na ovom natjecanju najbolji rezultat ostvarila je Ema Juričić koja je nastupila u dvije kategorije i u svakoj od njih osvojila zlatnu medalju.

U subotu, 11.02.2017., Karate klub Đurđevac nastupio je u Ivanić Gradu u kojem se održao 29. KUP MLADOSTI na kojem je nastupilo 653 natjecatelja iz 69 klubova i 4 države.

Odlični rezultati niti sada nisu izostali jer su i na ovom natjecanju zauzeli odlično 1. mjesto u poretku klubova u borbama sa 9 natjecatelja prijavljenih u 15 kategorija koji su ukupno osvojili 4 zlatne, 3 srebrne i 2 brončane medalje.

Na ovom natjecanju najbolji rezultat ostvarila je Ema Juričić koja je nastupila u dvije kategorije i u svakoj od njih osvojila zlatnu medalju. 

Zlatnu medalju osvojili su još Ivan Juričić i Niko Marović. 

Srebrne medalje osvojili su Ema Čorba u starijoj kategoriji, Lana Hrvoić i Valerio Prevedan dok su brončani bili Lorena Čorba i Ema Čorba u drugoj kategoriji.

Osim njih za klub su nastupili još Mateja Prevedan i Patrik Zlatec.

Natjecatelje je vodio trener Luka Cestar koji je zajedno sa Ivanom Đurocijem odradio pripreme za natjecanje.

Nakon odrađenog natjecanja u Ivaniću u nedjelju su sa dva natjecatelja otišli na 2. međunarodni karate turnir Valentinovo Open 2017. koji se održavao u susjednoj BIH u gradu Tuzli, a na kojem je nastupilo preko 800 natjecatelja iz 66 klubova i 4 države.

Na ovom natjecanju Niko Marović i Ivan Juričić su osvojili zlatne medalje dok je Ivan osvojio i srebrnu medalju u starijoj kategoriji.

Na oba natjecanja konkurencija je bila jaka i do medalje se nije moglo lako doći pa iz tog razloga im još jednom čestitamo na uspjehu. Sljedeće natjecanje je u Rijeci.

Podijeli objavu