više od 400 učenika

[FOTO] OŠ Ljudevita Modeca sutra obilježava Plazma sportski dan, svi uspješni sportaši dobit će nagrade

Plazma Sportske igre mladih već 22. godine organiziraju sportska natjecanja za djecu od 6 do 18 godina starosti. Osim propagiranja sporta i sportskog načina života kroz svoje programe rade aktivno na edukaciji djece o svim sferama održivog razvoja.

12:59h
0
Foto: Plazma Sportske igre mladih
Foto: Plazma Sportske igre mladih

Više od 400 učenika osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima okupit će se u petak kako bi obilježili Plazma sportski dan u svojoj školi.

Program će sadržavati svečanu dodjelu nagrada svim učenicima koji su u protekloj školskoj godini predstavljali školu na različitim sportskim natjecanjima. Koliko su male Križevčanke i Križevčani uspješni pokazuje i podatak da su sudjelovali u mnogobrojnim sportskim natjecanjima i ostvarivali odlične rezultate: osim na Plazma Sportskim igrama mladih uspješno su sudjelovali i na državnom prvenstvu Školskih sportskih društava u krosu, atletici, 3kros, poluzavršnom državnom natjecanju u košarci, odbojci, rukometu, te karateu.

Nagrade će im predati gospodin Darko Koren, župan Koprivničko- križevačke županije, gospodin Sandro Novosel, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam grada Križevci, gospodin Dražen Bokan, ravnatelj škole i gospodin Tomislav Gudić, direktor natjecanja Plazma Sportskih igara mladih.

Nakon dodjele uslijedit će sportska natjecanja na kojim će sudjelovati predstavnici škole iz redova od prvog do četvrtog razreda.

Foto: Plazma Sportske igre mladih
Foto: Plazma Sportske igre mladih

Plazma Sportske igre mladih već 22. godine organiziraju sportska natjecanja za djecu od 6 do 18 godina starosti. Osim propagiranja sporta i sportskog načina života kroz svoje programe rade aktivno na edukaciji djece o svim sferama održivog razvoja. Plazma Sportske igre mladih su najmasovnija sportska manifestacija u Europi koja pruža priliku djeci osnovnih i srednjih škola da potpuno besplatno od travnja do kolovoza sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova (mali nogomet, Kinder turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, odbojka na pijesku, šah, graničar i atletika).

– Plazma Sportske igre mladih ponose se svojim dugom tradicijom organiziranja sportskih natjecanja za djecu i mlade koja su u potpunosti besplatna za sve sudionike, što ne bi bilo moguće bez potpore naših partnera i sponzora. Više od 1.500.000 djece u protekle 22. godine su naša radost i snaga i obveza da svake godine sustav natjecanja i događanja podignemo na još višu razinu, a posebnu pozornost stavljamo na aktivnosti s lokalnim zajednicama i suradnjama. Obveza je svih nas da svakom djetetu omogućimo doticaj s bavljenjem sportom i sportskim načinom života – izjavio je Tihomir Gudić, izvršni direktor Plazma Sportskih igara mladih.

Foto: Plazma Sportske igre mladih
Foto: Plazma Sportske igre mladih
Foto: Plazma Sportske igre mladih
Foto: Plazma Sportske igre mladih
Foto: Plazma Sportske igre mladih
Foto: Plazma Sportske igre mladih

čitam...