veliko slavlje

FOTO Osvajanje Zimske lige slavilo se do ranog jutra, Paveli: Nismo mogli izgubiti s takvom podrškom publike, a titula najboljeg igrača trebala je otići u naše redove

Nošeni podrškom punih tribina Kotoribljani su u finalu pobijedili ekipu Cvjetno Poliklinika Mihaljević, bilo je 3-2. Više o dojmovima i slavlju rekao nam je Mario Paveli, igrač pobjedničke ekipe i, prema komentarima i šuškanjima s tribine, najbolji igrač turnira. 

10:30h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Sinoć je završilo jedanaesto izdanje Pan Zimske lige, poznatog malonogometnog turnira u Koprivnici koji se igra u dvorani Srednje škole. Naslov je osvojila ekipa Caffe bar Still MNK 75 Kotoriba, odnosno možemo reći – domaći dečki jer u finalu su igrali protiv zagrebačkih malonogometaša.

Nošeni podrškom punih tribina Kotoripčani su u finalu pobijedili ekipu Cvjetno Poliklinika Mihaljević, bilo je 3-2. Više o dojmovima i slavlju rekao nam je Mario Paveli, igrač pobjedničke ekipe i, prema komentarima i šuškanjima s tribine, najbolji igrač turnira.

– Slavilo se do ranih jutarnjih sati u CB Still. Znali smo svoje kvalitete, ali ipak nismo vjerovali da možemo do samog kraja. Osjećaj je nevjerovatan. Mi smo jedna velika klapa  i da nismo osvojili ne bi bili tužni. Mislim da nijedna ekipa nije imala takvu podršku u polufinalu, a da ne govorim u finalu. S takvom publikom i gotovo cijelom dvoranom koja diše i navija za nas gotovo je nemoguće izgubiti – rekao je jedan od osvajača glavne nagrade koja iznosi 40 tisuća kuna.

Osvrnuo se na komentare oko titule najboljeg igrača Zimske lige, te je spomenuo neka imena za koja on misli da su najzaslužnija za osvajanje.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Svi smo prije svega igrači velikog nogometa i uspjeli smo se boriti protiv velemajstora futsala. Htio bi spomenut gospodina Kanjuha, smatram da je upravo on motor momčadi Poliklinike. Njegova ozljeda uvelike je utjecala na konačni rezultat. Čestitke najboljim pojedincima, ali ipak smatram da je gospodin savršeni i čovjek odluke na jučerašnjim utakmicama bio Nikola Golenja – izjavio je Paveli za svojeg suigrača.

-Živim za mali nogomet i igram ga prije svega radi gušta. Uspjeli smo stvoriti jednu pravu klapu (ekipu) i mislim da je to recept za pobjedu. Ponosan sam na veći dio publike koji smatra da su nagrade za najboljeg trebale otići ka nama, Iskreno, pojedinačne nagrade nakon ovog povijesnog uspjeha i nisu tolko bitne, ali isto tako ne razumijem odluku da naš golman nije proglašen golmanom turnira. Isto tako, dr. Vedran Matošević je igrač kojem se svi divimo i po meni je trenutno broj 1 našeg futsal nogometa, međutim mišljenje publike, a i rezultat, na kraju su pokazali da je titula igrača turnira trebala otići u naše, pobjedničke redove – zaključio je Mario Paveli. 

Za kraj je još dodao da velike zasluge za rezultat ima i njihov voditelj Borko Beliga. Hoće li CB Still MNK 75 Kotoriba obraniti naslov, vidjet ćemo dogodine.