KRENULO JE

FOTO Otvaranje Pan Ljetne lige brojnoj publici priuštilo mnogo uzbuđenja i lijepih poteza

Natjecanje se nastavlja sutra od 19.30 sati. Kao i danas moći ćete pogledati četiri utakmice.

22:50h
0
Foto: Marko Dedić

Krenula je Pan Ljetna liga Koprivnica 2019 koja će pratiteljima nogometnih zbivanja skratiti vrijeme do početka nove sezone. U sklopu prvoga dana odigrana su četiri zanimljiva susreta.


Malonogometni turnir na umjetnom travnjaku pokraj Gradskog stadiona Ivana Kušeka Apaša otvorile su ekipe Robin marketi 0-24 i Garanta. Igralo se pogodak za pogodak, a pobjeda je pripala ekipi Robina rezultatom 3-2. Potom su na teren pred mnogobrojnu publiku izašli Jelena Trade i Grubišić prijevoz/OPG Mijatović aronija. Priuštili su još neizvjesniju utakmicu te u konačnici odigrali 3-3. Valja istaknuti kako su po tri pogotka upisali Ziberi i Horvatinović.

Pretposljednji par na otvaranju činili su CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba i Tesarski obrt Joža/CB Guliver. Za razliku od prve dvije utakmice, ova je bila jednosmjerna. Potonji sastav poražen je s uvjerljivih 4-0. Jelena Trade nakon premijerne podjele bodova, na teren je izašla po drugi puta. Protivnik je bio Inoxmont-VS kojega su pregazili s 8-0. Polovicu pogodaka postigao je raspoloženi Grubeša.

Natjecanje se nastavlja sutra od 19.30 sati. Kao i danas moći ćete pogledati četiri utakmice, pri čemu je ulaz za prvi dio natjecanja besplatan, a ponuda osvježavajućih pića odlična.

Pan Ljetna liga Koprivnica 2019., 30. lipnja, rezultati:

Robin marketi 0-24 – Garanta 3-2
Jelena Trade – Grubišić prijevoz/OPG Mijatović aronija 3-3
CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba – Tesarski obrt Joža/CB Guliver 4-0
Inoxmont-VS – Jelena Trade 8-0

Raspored, ponedjeljak, 1. srpnja:

19.30 123 design.co/Calypso Pub KC – Robin trgovine 0-24
20.15 MNK Meteora futsal – CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba
21.00 Garanta – 123 design.co/Calypso Pub KC
21.45 Tesarski obrt Joža/CB Guliver – MNK Meteora futsal

 

čitam...