VOLONTIRANJE

FOTO Plemenitim donacijama Crveni križ pred Uskrs prikupio 150 kilograma namirnica

Sve donacije sugrađana, koji su i ovoga puta bili široke ruke, bit će podijeljene korisnicima u Socijalnoj samoposluzi.

10:04h
0
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa

Gradsko društvo Crvenog križa u subotu je, dan prije Uskrsa, provelo redovnu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Trgovačkom centru Supernova.

Vrijedni volonteri dijelili su letke s popisom potrebnih namirnica, a ukupno je prikupljeno 150 kilograma raznih prehrambenih namirnica te 38 komada higijenskih potrepština. Sve donacije sugrađana, koji su i ovoga puta bili široke ruke, bit će podijeljene korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Iz Crvenoga križa zahvaljuju se svima koji su podržali akciju te pozivaju ostale koji to žele učiniti da namirnice mogu donijeti u samo društvu, u Ulicu Braće Radić 7.

Akcija je organizirana u sklopu projekta Volimo volontiranje financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.), a provodi se od 1. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole Đure Estera, Braće Radić i Antuna Nemčića Gostovinskog te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar.

Foto: Gradsko društvo Crvenog križa
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa

čitam...
Loading...