Crazy Hill Trail

FOTO Po bregima u okolici Ludbrega priprema se blatnjava avantura kroz 16 i 33 kilometra

Spremnije i iskusne trkače očekuje staza od 33 kilometra s 1.040 metara uspona, a za sve ostale trkače, rekreatiativce i planinare priredili smo lakšu stazu od 16 kilometara i 415 metara uspona, a koju može proći svatko, makar i hodajući , poziva Golec.

14:00h
0
Podijeli objavu
Bregi, šikara i blato // Foto: Facebook, ŠRD BSV Ludbreg

Treću godinu zaredom u Ludbregu, točnije po ludim bregima njegove okolice organizira se utrka Crazy Hill Trail. Utrka je svake godine sve posjećenija te ju, osim lokalaca, rado pohode i prijatelji iz trekingaških krugova iz cijele Hrvatske, ali i šire.

Organizator i predsjednik Športsko-rekreativnog društva BSV Ludbreg Igor Golec, poziva sve entuzijaste i rekreativce da se prijave za ovo putovanje kroz prekrasan krajolik ludbreških i kalničkih brežuljaka i šuma, u subotu 25. veljače.

– Na temelju dosadašnjih prijava očekujemo 300-tinjak natjecatelja. Utrka počinje i završava u samom Ludbregu, a za natjecatelje smo priredili dvije staze. Spremnije i iskusne trkače očekuje staza od 33 kilometra s 1.040 metara uspona, a za sve ostale trkače, rekreatiativce i planinare priredili smo lakšu stazu od 16 kilometara i 415 metara uspona, a koju može proći svatko, makar i hodajući – poziva Golec.

Zainteresirani se mogu i dalje prijaviti, ali u startnom paketu više ne mogu dobiti majicu. Sve informacije i način prijave potražite na događaju na Facebooku. Startnina iznosi 50 kuna, a na dan utrke 70 kuna.

Očekuje vas nezaboravna avantura, posebice ako kao i svake godine dosad, bude blata do koljena, a straha od gubljenja nema jer će staze biti u potpunosti označene.

 

Podijeli objavu