PRVA HRL

FOTO Pobjeda nad Osijekom bila je posljednja utakmica Džono i Tsakalou u dresu Podravka Vegete

Čestitam svojoj ekipi što mi je priuštila pobjedu jer je ovo moja posljednja utakmica u profesionalnom klubu i moj oproštaj od profesionalnog igranja rukometa. Čestitam i Osijeku na borbi i još jednom svaka čast curama, kazala je Dragica Džono.

19:13h
0
FBA scaled
Foto: Ivan Brkić/RK Podravka Vegeta

Rukometašice Podravka Vegete prije nekoliko dana osigurale su naslov prvakinja Prve HRL. Kup je, podsjetimo, otišao u ruke Lokomotive.

No, prvenstvene obaveze valja ispuniti do kraja. Danas su, tako, igračice trenera Antonija Pranjića gostovale u Osijeku, u sklopu pretposljednjeg, 25. kola, što je ujedno bilo posljednje gostovanje. Upisana je još jedna pobjeda, ovoga puta rezultatom 25-32 (13-19).

– Čestitam curama na pobjedi u predzadnjem kolu, znali smo da nas čeka domaćin koji je u zadnje vrijeme jako napredovao. Mislim da smo mogli bolje i da smo primili previše pogodaka. Žao mi je zbog nekih izgubljenih lopti zbog kojih neke prekrasne akcije nismo okrunili pogocima – rekao je nakon utakmice, za službene klupske stranice, trener Antonio Pranjić.

Kapetanici Podravkašica Dragici Džono ovo je bila posljednja profesionalna utakmica.

– Čestitam svojoj ekipi što mi je priuštila pobjedu jer je ovo moja posljednja utakmica u profesionalnom klubu i moj oproštaj od profesionalnog igranja rukometa. Čestitam i Osijeku na borbi i još jednom svaka čast curama – kazala je D. Džono.

No, tu nije kraj oproštajima jer Koprivnicu napušta i Lamprini Tsakalou kojoj se Pranjić zahvalio na svemu što je napravila za Podravku. S obzirom da je prvenstvo bilo odgađano zbog epidemiološke situacije neke igračice odlaze sukladno kalendaru natjecanja s početka sezone, objasnilo je klupsko vodstvo.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW