SELEKCIJA U8

FOTO Podravina osvojila prvo, Graničar drugo, a Slavenaši treće mjesto na turniru nadolazećih zvijezda

Za mlade nogometaše s tribina su vjerno i glasno navijali roditelji, djedovi i bake, prijatelji, ali i brojni ljubitelji sporta.

14:37h
0
Foto: Grad Đurđevac

U Sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac protekli vikend održan je turnir za selekcije U8 u organizaciji Škole nogometa Grada Đurđevca, trenera i roditelja djece polaznika ŠNGĐ kategorije U8.

Za mlade nogometaše s tribina su vjerno i glasno navijali roditelji, djedovi i bake, prijatelji, ali i brojni ljubitelji sporta.

Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa, a turnir je osvojila ekipa Podravine iz Ludbrega, dok je drugo mjesto pripalo domaćinu ekipi NK Graničara iz Đurđevca. Treće mjesto osvojili mladi nogometaši NK Slaven Belupa iz Koprivnice. Najboljim igračem turnira proglašen je Lukas Štefanek (Podravina), najboljim strijelcem Ivano Matijašec (Podravina), a najboljim vratarem Luka Vokšan (Graničar).

Medalje i pehare najboljim ekipama i pojedincima uručili su gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđeva Ivan Juričić.

Gradonačelnik je čestitao svim igračima na dobroj igri i ostvarenim rezultatima te je pohvalio organizatore ovoga turnira.

– Ponosan sam što smo postali sportski grad, što naša Škola nogometa broji oko 150 polaznika koji su podijeljeni u nekoliko dobnih skupina. Smatram da Đurđevac ima kvalitetnu školu nogometa, dobre trenere i igrače koji svojim rezultatima i radom prezentiraju naš grad. Sada imamo i odlične uvjete za daljnji razvoj sporta. Izgrađen je ŠRC koji ćemo svi zajedno svečano otvoriti upravo za Dan grada, a prijavljen je i projekt izgradnje teniskih terena i objekata za Teniski klub – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči, a prenijele službene stranice Grada Đurđevca.

Polaznici Škole nogometa Grada Đurđevca jedva čekaju lijepo vrijeme, treninge na otvorenome i presvlačenje u novim svlačionicama na ŠRC-u.

Za ekipu NK Graničara pod vodstvom trenera Marka Dobravca nastupili su Vokšan, Robotić, Fuček, Jušta,  Jozek, Stankir, Špoljar, Kožar i Vrabec.

čitam...