Povodom obilježavanja Dana državnosti RH,

FOTO Podravka u Rusiji organizirala prigodnu proslavu Dana državnosti RH uz promociju ruskog izdanja knjige Zlatka Dalića Rusija naših snova

Podravka, vodeća hrvatska prehrambena kompanija, na ruskom je tržištu prisutna više od 50 godina i svojim je proizvodima odavno osvojila srca i stekla povjerenje brojnih potrošača u Rusiji.

11:56h
0
Foto: Podravka

Povodom obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske, a s ciljem pozicioniranja Hrvatske na gospodarskoj i turističkoj mapi svijeta, Podravka je u Moskvi priredila prigodan program uz promociju ruskog izdanja knjige Zlatka Dalića Rusija naših snova. U suradnji s Veleposlanstvom Republike Hrvatske u Ruskoj Federaciji i Hrvatskom turističkom zajednicom, Podravka je ovom prigodom okupila brojne uzvanike među kojima i izbornika ruske nogometne reprezentacije Stanislava Čerčesova, poslovne partnere te predstavnike medija.


Simbolično, promocija je organizirana u petak, 14. lipnja, upravo na datum početka Svjetskog nogometnog prvenstva održanog u Rusiji 2018. godine, na kojem je naša nogometna reprezentacija, predvođena izbornikom Dalićem, ostvarila povijesni uspjeh.

Sa Zlatkom Dalićem, kao brend ambasadorom, Podravka promovira vrijednosti ustrajnog rada i truda kojim se postižu iznimni rezultati. Povezujući sportske i poslovne uspjehe zajednički doprinose promociji Hrvatske u svijetu.

Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke pozdravio je sve okupljene.

Foto: Podravka

– Podravka i Rusija imaju dugu vezu koja traje već više od 50 godina. Sve je započelo s Vegetom, a danas su na stolovima naših potrošača u Rusiji omiljeni i brojni drugi naši proizvodi. Drago nam je da možemo doprinositi jačanju gospodarskih veza Rusije i Hrvatske, ali i prijateljskih kroz podršku promociji sporta, sportskih vrijednosti i uspjeha poput ovog kojim su naši nogometaši i izbornik Dalić proslavili našu malu zemlju – kazao je.

Uz Zlatka Dalića, autora knjige Rusija naših snova, na veličanstven put Hrvatske do srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu, osvrnuli su se i Mario Zorko, glavni urednik Sportskih novosti koje su izdale knjigu te bivši Vatreni Stipe Pletikosa i Ivica Olić, koji su dio svoje igračke karijere proveli u Rusiji.

Zlatko Dalić nije skrivao emocije zbog povratka na mjesto velikog uspjeha.

– Poseban je osjećaj doći ponovno ovdje u Rusiju i osvježiti sjećanja na veličanstven uspjeh. Zahvaljujući Podravki i Sportskim novostima ispričali smo priču kako je mala Hrvatska postala najponosnija zemlja na svijetu, priču o zajedništvu s kojim je sve moguće. Veseli me da je knjiga Rusija naših snova sada dostupna i na ruskom jeziku kao zahvala ruskom narodu na gostoprimstvu i svim lijepim trenucima koje nikada nećemo zaboraviti – rekao je.

Foto: Podravka

Podravka, vodeća hrvatska prehrambena kompanija, na ruskom je tržištu prisutna više od 50 godina i svojim je proizvodima odavno osvojila srca i stekla povjerenje brojnih potrošača u Rusiji. Događanja poput ovog, ujedno su prilika i za jačanje gospodarskih veza i suradnje, što je ovom prilikom naglasio Tomislav Car, veleposlanik Republike Hrvatske u Ruskoj Federaciji.

Svečani program u Kulturnom centru u Moskvi, svojim je nastupom „začinio“ poznati hrvatski glazbenik Petar Grašo.

Foto: Podravka
Foto: Podravka
Foto: Podravka
Foto: Podravka

čitam...