Elena Gjeorgjievska

FOTO Podravka Vegeta ima visoke ciljeve, stigla makedonska reprezentativka koja je osvojila Ligu prvakinja

Službeni dolazak u Koprivnicu, njezin budući dom, klub je iskoristio kako bi je predstavio javnosti, a makedonska reprezentativka odmah je u grad rukometa primijetila zanimljiv detalj.

16:29h
0
Foto: RK Podravka Vegeta

Reprezentativka Makedonije Elena Gjeorgjievska pojačanje je Podravke Vegete za novu sezonu.

Službene stranice kluba pišu kako je 179 centimetara visoka desna vanjska igračica rođena u gradu Struga 1990. godine. U svojoj dosadašnjoj karijeri dvije je godine provela u klubu Eurostandard GJ.P, a dvije u Kometalu Gjorče Petrov. Uslijedio je Metalurg u kojem je provela tri godine nakon čega se pridružila Budućnosti s kojom je u sezoni 2011./2012. osvojila titulu Lige prvakinja. Potom je 2016. godine postala igračica Fehervara KC gdje je provela dvije godine, a prošlu sezonu bila je viđena i na našim terenima kao igračica Craiove koja je u sezoni prije Eleninog dolaska osvojila EHF Kup. Zanimljivo je i da je Elena svoje prvo reprezentativno iskustvo imala kao 14-godišnjakinja kada je bila najmlađa igračica na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Službeni dolazak u Koprivnicu, njezin budući dom, klub je iskoristio kako bi je predstavio javnosti. Jako voli šetati zajedno sa svojim psom, pogledati film ili seriju te zaigrati košarku ili plivati.

– Volim putovati i to je nakon napornog rada i sezona nešto u čemu uživam. Kad nije planina, onda volim biti uz jezero gdje često odlazim sa svojom zlatnom retrivericom koja jako voli kupanje – ispričala je Elena čija se sestra Dušica također profesionalno bavi rukometom.

Foto: RK Podravka Vegeta

Koprivnica kao grad rukometa čini joj se lijepim mjestom za život. Naravno, primijetila je velik broj građana na biciklima. Njoj se, pak, mali motor čini kao dobar odabir za odlazak na treninge.

– Brzo se prilagođavam i mislim da će mi biti ovdje super, a ima i dosta cura koje već i poznajem pa mi se neće biti problem uklopiti. Volim male i tihe gradove jer je i moj rodni grad takav, grad iz sjene. Meni se sviđa što je i kuhinja ovdje dosta slična makedonskoj – otkrila je za klupske stranice.

Kao posebno drago ostvarenje u karijeri ističe osvojenu titulu Lige prvakinja s Budućnosti. Nadajmo se kako će po dobrome, i po naslovima, pamtiti i vrijeme s Podravkom.

Foto: RK Podravka Vegeta
Foto: RK Podravka Vegeta

čitam...
Loading...