SASTANAK U KRIŽEVCIMA

FOTO Podravka želi suradnjom s OPG-ovima i braniteljima revitalizirati hrvatsku poljoprivredu i oživjeti ruralni kraj

Zvonko Beljo, koordinator projekta i izaslanik ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda je istaknuo kako je cilj ovog projekta osigurati hrvatskim braniteljima otkup poljoprivrednih proizvoda pri čemu tvrtka nudi otkup proizvoda, ugovaranje cijena prije početka proizvodnje, kontrolu zemljišta, kontrolu sorti, nudi nam otkup i sigurno plaćanje.

12:20h
0
Foto: križevci.hr

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci održan je sastanak s braniteljima i predstavnicima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na temu otkupa poljoprivrednih proizvoda, a organizirala ga je Podravka.

Riječ je o zajedničkom projektu Ministarstva hrvatskih branitelja i Podravke u kojem bi sudjelovale braniteljske zadruge i OPG-ovi koji bi proizvodili poljoprivredne proizvode za potrebe tvrtke.

Cilj je revitalizacija hrvatske poljoprivrede, oživljavanje ruralnog kraja, uključivanje braniteljske populacije u gospodarske tokove i osiguravanja domaćih sirovina za domaću proizvodnju.

Zdravko Dimač, direktor prodaje i kooperacije Podravke je tom prilikom naglasio kako je cilj tvrtke da kroz nekoliko godina svi proizvodi budu proizvodi hrvatske poljoprivrede.

Zvonko Beljo, koordinator projekta i izaslanik ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda istaknuo je kako je cilj ovog projekta osigurati hrvatskim braniteljima otkup poljoprivrednih proizvoda pri čemu tvrtka nudi otkup proizvoda, ugovaranje cijena prije početka proizvodnje, kontrolu zemljišta, kontrolu sorti, nudi nam otkup i sigurno plaćanje.

Uslijedila i prezentacija o načinu suradnje s tvrtkom Podravka koju je predstavio Zlatko Đelekovčan, direktor nabave, a nakon toga je održan i okrugli stol o novom Zakonu o braniteljima.

čitam...