pao je i umag

FOTO Podravkašice uspješno odradile zadnju prvenstvenu provjeru prije Ikasta

Pobjede su svakoj ekipi od velikog značenja pa tako i našoj, a vjerujemo da će i ova biti motivirajuća uoči nedjeljnog ogleda u Koprivnici kada će uz podršku domaće publike, naše cure, imati priliku osigurati polufinale EHF Kupa.

21:21h
0

Dobru igru pokazale su Saračevićeve izabranice na domaćem terenu od prve minute. Protivnik je bio Umag, a svoju minutažu dobile su sve igračice iz sastava, pišu službene stranice kluba. 

Lijepe akcije, brze kontre i polukontre bile su velik problem gostujućoj ekipi koja je pronalazila vrlo malo rješenja u napadu. Podravka je pretežno vukla preko brzih krila koja su postigla čak 16 pogodaka, a najviše je poentirala Korina Karlovčan. Velik doprinos imale su i vanjske igračice počevši od asistencija do realizacije pa se može reći da su se gotovo sve igračice upisale na listu strijelaca. Rutinski upisana pobjeda gdje je već u 6′ bilo +6 za Podravku, a razlika se do kraja poluvremena povećala do lijepih +10.

U drugom poluvremenu domaća ekipa je i dalje dominirala, a do sredine razlika se penjala prema +15 do kraja utakmice kada je semafor odsvirao visokih 40:18 za Podravka Vegetu. Pobjede su svakoj ekipi od velikog značenja, a u klubu vjeruju da će i ova biti motivirajuća uoči nedjeljnog ogleda u Koprivnici kada će uz podršku domaće publike Podravka igrati uzvratni susret četvrtfinala EHF kupa.

Vrijedi dodati kako je u poluvremenu član NO RK Podravke s.d.d. dr. Dražen Sačer u ime kluba cvijeće povodom rođendana uručio mladoj igračici Patriciji Firšt koja povremeno nastupa i trenira s prvom ekipom uz naravno najljepše želje za njezin dan.

Prva HRL za žene, 5. ožujak

Podravka Vegeta – ŽRK Umag 40-18

 

čitam...
Loading...