odlična igra

FOTO Podravkašice uvjerljivo odnijele pobjedu protiv Koke na domaćem terenu

Ja bih čestitao i zahvalio se našim curama jer stvarno su pokazale sve ono što treniraju i što mogu te ih je u konačnici jako lijepo gledati, rekao je trener Željko Babić.

11:55h
0
Foto: Ivan Brkić

Rukometašice Podravke Vegete su odigrale 8. kolo 1.HRL za žene protiv Koke na domaćem terenu i upisale pobjedu uz rezultat 44:22, poluvrijeme 23:10.

U prvih 16 minuta gošće su postigle tek jedan pogodak što je domaća ekipa iskoristila i odvojila se na sigurnu rezultatsku distancu, rezultat je nakon prvih 16 minuta bio 16:1. Do kraja poluvremena domaća je ekipa održavala svoju prednost te na odmor odlaze uz rezultat 23:10.

U drugom poluvremenu nastavile su podravkšice u istom ritmu te potvrdile svoju dominaciju u današnjoj utakmici i upisale nova dva boda. Veseli činjenica da su danas svoje prve minute u seniorskoj konkurenciji upisale mlade Una Ivančić i Tara Đelekovčan.

– Došle smo nas par s okupljanja, bila je dobra utakmica, napravili smo ono sto je trener od nas trazio i očekivao, dobru obranu, lake golove i na kraju je presudilo u našu korist, a sad se okrećemo novim izazovima, novi tjedan nove pripremne utakmice i spremamo se za Europu – rekla je Andrea Šimara.

Veseli činjenica i da su se u redove vratile reprezentativke koje su gotovo mjesec dana provele na Europskom prvenstvu i koje su danas nakon dužeg razdoblja ponovno bile na raspolaganju treneru Željku Babiću, a nakon prijateljske utakmice u Bjelovaru službene je minute nakon ozljede upisala Ana Turk. Danas je u redovima Podravkašica najviše pogodaka postigla Vuković ukupno 6, a slijede ju Guskić, Barišić i Šimara svaka s po pet pogodaka. Vratarke su skupile odličnih 13 obrana.

– Jedan odličan pristup kao obično od igračica koje drže europske standarde kako ponašanja tako i razmišljanja i igranja. Jedna izvrsna obrana, dobra disciplina te kontrola igre u napadu kao i obično. Ja bih čestitao i zahvalio se našim curama jer stvarno su pokazale sve ono što treniraju i što mogu te ih je u konačnici jako lijepo gledati – rekao je trener Željko Babić.

Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW