RAZNOLIKOST

FOTO Podravske Sesvete bogatim i predivnim programom tijekom četiri dana obilježile Dan općine

Dio programa stvorili su i mladi vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Kalinovca, Bjelovara, Batinske i Podravskih Sesveta.

09:26h
0
Foto: Općina Podravske Sesvete

Općina Podravske Sesvete raznolikim je sadržajem obilježila Dan općine. Proslava je započela u četvrtak misom u župnoj crkvi Svih Svetih, a nastavljena dan kasnije izložbom rukotvorina općinske Udruge umirovljenika.

Subotu je, pak, obilježio sport, odnosno ženski turnir u odbojci na pijesku, lovačko natjecanje u gađanju glinenih golubova te utakmica Druge ŽNL između domaće Drave i Močila, zaključena rezultatom 2-2.

Promocija knjige Kad ruže progovore autorice Bosiljke Pavlović bila je vrhunac pretposljednjeg dana u tjednu. Inače, autorica se za vrijeme Domovinskog rata doselila u Podravske Sesvete, od tada pišući iskreno i emotivno. Za završni dan proslave namijenjeni su bili stari sportovi. Sve je krenulo svečanom povorkom udruga starih sportova iz Brođanaca, Našica, Ivanovca, Brodića, Draganaca, Mekiša i domaćina Podravskih Sesveta koju su uveličali i članovi Športskog konjičkog kluba Podravske Sesvete.

Dio programa stvorili su i mladi vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Kalinovca, Bjelovara, Batinske i Podravskih Sesveta. Zaslužni za umjetnički i zabavni dio bili su općinska Udruga umirovljenika i Sesvečice te Tamburaški sastav Dangube.

čitam...
Loading...