DANI OTVORENIH VRATA

FOTO Podravske Sesvete zabavile se prekrasnim programom i zasladile domaćim kolačima i pićima

Za sve sudionike na kraju je za okrjepu osiguran vatreni sesvečki gulaš od mesa divljači koji su pripremili članovi sesvečke Lovačke udruge.

19:22h
0
Foto: Stjepan Jagić

Na terenima ŠRC-a Karaula u Podravskim Sesvetama danas su održani drugi po redu Dani otvorenih vrata udruga s područja TZ Dravski peski.

U kulturno-umjetničkom dijelu nastupale su HFD Sesvečice. Sudjelovale su brojne udruge iz Kozarevca, Kloštra Podravskog, Hlebina, Ferdinandovca, Koprivnice i domaćina Podravskih Sesveta.

Udruge su se predstavile u svom najboljem svijetlu, pa su posjetitelji tako mogli vidjeti zanimljive ručne radove na tekstilu ili od papira, likovna umjetnička djela, radove u drvu, a mogli su probati i domaće kolače te razne napitke. Oni snalažljiviji u sportskom dijelu bacali su potkove ili se vozili u kočiji.

Za sve sudionike na kraju je za okrjepu osiguran vatreni sesvečki gulaš od mesa divljači koji su pripremili članovi sesvečke Lovačke udruge. Supokrovitelj je bila Općina Podravske Sesvete. Manifestaciju su otvorili voditelj TZ-a Dražen Janči i zamjenik općinskog načelnika Mladen Sitek.

čitam...
Loading...