DOM MLADIH

FOTO Podravsko sunce prekrasnim i prigodnim programom proslavilo rođendan, R. Popović: Dan ćemo obilježiti radošću i veseljem

Zamjenik župana Ratimir Ljubić poželio je, također, sretan rođendan, dodavši kako svakim dolaskom u Centar vidi veselje i smijeh.

13:15h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Dan Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce obilježava se danas u Domu mladih.

Članovi Centra Vilim Petra prigodnim su i simpatičnim načinom otvorili prigodni program, pozvavši zatim ravnateljicu Podravskog sunca Radmilu Popović da se punoj dvorani obrati s par riječi.

– Kako proslaviti rođendan nego s prijateljima? Današnji ćemo dan obilježiti radošću i veseljem. Neka nam je sretan i neka je svaki sljedeći barem jednako dobar kao današnji, a nadam se i bolji – započela je R. Popović, pozdravivši okupljene umirovljenike, predstavnike ustanova s kojima Centar surađuje, ravnatelje škola i vrtića te predstavnike udruga školskog odbora.

Gradonačelnik Mišel Jakšić kazao je kako je grad danas okupan kišom, ali i kako Koprivnica ima svoje sunce.

– Dojam, jedna emocija i ponos na naše Podravsko sunce stvarani su generacijama. Čestitam svima koji vode brigu o našem Podravskom suncu i rade na svim projektima, programima i na onome što rade s djecom kako bi stala na vlastite noge i mogla brinuti o sebi kada za to dođe vrijeme. Ljudi koji su predani svome poslu to mogu učiniti, a predani su prvenstveno djeci. Ne sumnjam kako će u takvome duhu, ljubavi i vrhunskoj kvaliteti ići dalje naprijed. Možete biti ponosni na sve što radite. Kao grad smo jako ponosni na vas. Najsjajnije sunce bit će naše Podravsko sunce – kazao je gradonačelnik.

Dotaknuo se Jakšić i Ranka Celiščaka čija nastavnička karijera prilazi kraju.

– Bio je jedna od glavnih žila koje su pokretale Podravsko sunce sve ove godine – kazao je gradonačelnik.

Foto: Ivan Balija
Voditelji Vilim i Petra // Foto: Ivan Balija

Zamjenik župana Ratimir Ljubić poželio je, također, sretan rođendan, dodavši kako svakim dolaskom u Centar vidi veselje i smijeh.

– Dokaz je to kvalitetnog i dobrog rada. Najbitnije je da djeca budu sretna i da s radošću idu u školu. Potrebno je mnogo rada i entuzijazma, puno slobodnih sati nastavnika. Čestitam vam na tome – kazao je Ljubić.

Uslijedila je, potom, prezentacija kojom su prikazali sve svoje vrijedne i vrhunski odrađene aktivnosti, a zatim program pripremljen od strane članova Centra.

Priredbi su prisustvovali i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar te predstojnik Ureda državne uprave Koprivničko-križevačke županije Tihomir Kvakarić.