odo

FOTO Pokrenuta istraga protiv muškarca koji je skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginuo mladić

Motociklist je pritom zadobio mnogobrojne teške ozljede od kojih je preminuo na mjestu nesreće - stoji u priopćenju Općinskog državnog odvjetništva.

09:44h
0
Foto: ePodravina

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je 4. lipnja donijelo rješenje o provođenju istrage protiv muškarca (28) zbog sumnje da je izazvao prometnu nesreću u Kloštru Podravskom. Radi se o nesreći u kojoj je poginuo mladić, a nesreća se dogodila u nedjelju.

– Postoji osnovana sumnja da je 28-godišnjak 2. lipnja 2019. u Kloštru Podravskom, upravljajući osobnim automobilom nesmotreno vozilom prešao na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, u trenutku kad je iz suprotnog smjera naišao motocikl kojim je upravljao 27-godišnjak, zbog čega je došlo do kontakta vozila i motocikla nakon kojeg je motociklist izgubio ravnotežu i pao na kolnik gdje ga je pregazio drugi osobni automobil. Motociklist je pritom zadobio mnogobrojne teške ozljede od kojih je preminuo na mjestu nesreće – stoji u priopćenju Općinskog državnog odvjetništva.

Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Foto: ePodravinaOdvjetn

čitam...
Loading...