VIŠE AUTOMOBILA

FOTO Policija o jučerašnjoj nesreći u Koprivnici: Vozačica je u raskrižje ušla na crveno svjetlo

Svakih mjesec dana tu se dogodi barem jedna nesreća. Živim tu pa su nam zvukovi sudara već postali svakodnevica, kazala nam je čitateljica.

08:57h
0
Foto: Čitateljica

Pisali smo o prometnoj nesreći koja se jučer, oko 16 sati, dogodila na raskrižju u Ulici Frana Galovića u Koprivnici. Podsjetimo, čitateljica nam je javila kako su sudjelovala tri automobila.

– Svakih mjesec dana tu se dogodi barem jedna nesreća. Živim tu pa su nam zvukovi sudara već postali svakodnevica – kazala nam je čitateljica.

Obavljen je očevid te je Policijska uprava koprivničko-križevačka poslala priopćenje u kojemu stoji kako je 60-godišnja vozačica vozila Opel daruvarskih registracija prema spomenutom raskrižju s Marofskom i Ulicom Donji Banovec.

– Dolaskom do semaforiziranog raskrižja, ušla je u raskrižje na znak upaljenog crvenog svjetla, uslijed čega se sudarila s osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake kojim je kroz raskrižje na znak zelenog svjetla na semaforu upravljao 83-godišnji vozač – navodi policija.

Nakon sudara, oba su automobila odbačena u BMW njemačkih registracija za čijim je upravljačem bio 30-godišnjak. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Foto: Čitateljica
Foto: Čitateljica
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj