Predizborna okupljanja

FOTO Političari skupljali bodove na rukometnoj utakmici i mnoštvu drugih događanja

12:15h
0
EP Rukomet U18 - Finale Hrvatska - Francuska
Foto: Mario Kos

U istom redu utakmicu su zajedno promatrali Damir Felak, Darko Sobota i Branko Hrg koji su na izbornoj listi HDZ-a, a s njima u društvu bio je i župan Darko Koren te njegova supruga. Red ispod smjestio se koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić s nositeljem liste Narodne koalicije Gordanom Marasom.

Sjajna je bila podrška u sportskoj dvorani koprivničke gimnazije na finalu Europskog kadetskog prvensta između domaćina Hrvatske i Francuske, gledatelji su svesrdno navijali za domaćina koji je ipak izgubio 40:38 od odlične francuske momčadi. Kako to obično biva u predizborno vrijeme, na tribini se našao i poveći broj političkih kandidata koji su na listi u II. izbornoj jedinici.

U istom redu utakmicu su zajedno promatrali Damir Felak, Darko Sobota i Branko Hrg koji su na izbornoj listi HDZ-a, a s njima u društvu bio je i župan Darko Koren te njegova supruga.

Maras u Gregurovcu // FOTO: Gordan Maras facebook

Red ispod smjestio se koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić s nositeljem liste Narodne koalicije Gordanom Marasom u društvu Dražena Prosa i Milivoja Androlića koji su također na listi u II. izbornoj jedinici.

Maras je prošli vikend bio jako aktivan pa je između ostalih druženja posjetio i Gregurovec kraj Križevaca gdje se družio s kalničkim načelnikom Mladenom Kešerom na manifestaciji Dani piva, a stigao je posjetiti i druženje KUD-a Prigorje iz Križevaca.

Čest gost u županiji je i HNS-ova Anka Mrak-Taritaš koja ne propušta gotovo ni jedno događanje.

Kako se bliži nedjelja 11. rujna za kada su zakazani prijevremeni parlamentarni izbori, kandidati za saborske fotelje sve su viđeniji gosti na različitim događanjima diljem Podravine i Prigorja.