Savjetodavna tribina

FOTO Poljoprivrednicima predstavljeni modeli i mogućnosti financiranja

10:27h
0
Tribina je izazvala velik interes // Foto: pitomaca.hr

Na tribini su predstavljeni i nadolazeći natječaji iz Mjere 4 Ulaganja u fizičku imovinu i Mjere 6 Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja kako bi se poljoprivrednici mogli na vrijeme pripremiti za najavljene natječaje.

U Konferencijskoj sali Općine Pitomača održano je predstavljanje savjetodavne tribine za poljoprivrednike.

Prisutnim poljoprivrednicima, predstavnicima OPG-a, trgovačkih društava i obrta iznijeli su informacije i činjenice o financiranjima proljetne sjetve, kao i ostalim poljoprivrednim aktivnostima. Uspoređeni su uobičajeni modeli financiranja, koji se odnose na financiranje vlastitim sredstvima, redovnim kreditima u banci, uzimanju robe u poljoapotekama na poček.

Prezentirana im je i dodatna mogućnost kreditnih linija tvrtke Solidus d.o.o. kojom su omogućene dodatne uštede. Predstavljanje su organizirale Općina Pitomača i tvrtka DRAFT d.o.o. u suradnji s tvrtkom Solidus do.o.

Na tribini su predstavljeni i nadolazeći natječaji iz Mjere 4  Ulaganja u fizičku imovinu i Mjere 6 Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja kako bi se poljoprivrednici mogli na vrijeme pripremiti za najavljene natječaje.

Najavljena je i organizacija informativnih radionica na kojima će poljoprivrednici moći saznati detaljne informacije i uvjete samog natječaja.

čitam...