ODRŽI KORAK

FOTO Poticajno roditeljstvo naziv je edukacije kojom su sudionice osposobljene za provođenje radionica

Voditeljice edukacije bile su Sanja Brajković iz Pučkog otvorenog učilišta Korak po korak iz Zagreba te voditeljica Vesna Perhoč iz Čakovca.

13:04h
0
Foto: Udruga Roma Korak po korak

U sklopu provedbe projekta (O)DRŽI KORAK: Obrazovanjem romske djece i mladih do održivog razvoja zajednice u petak i subotu, 3. i 4. svibnja, održana je edukacija za voditelje radionica Poticajno roditeljstvo.


Edukacija je održana u prostorijama partnerske organizacije Osnovne škole Frana Koncelaka u Drnju. Sudjelovalo je sedam učiteljica iz navedene škole, dvije učiteljice iz OŠ Antuna Nemčića Gostovinskog, socijalne pedagoginje obiju škola te pedagoginja Dječjeg vrtića Tratinčica.

Sudionice su po završetku navedene edukacije osposobljene za uspješno provođenje radionica za roditelje i djecu. Voditeljice edukacije bile su Sanja Brajković iz Pučkog otvorenog učilišta Korak po korak iz Zagreba te voditeljica Vesna Perhoč iz Čakovca.

Kao preduvjet iste učiteljice su prošle edukaciju Živjeti različitosti – obrazovanje za društvenu pravdu koji je bio organiziran tijekom 29. i 30. ožujka te 5. i 6. travnja 2019. godine u prostorijama partnerske organizacije OŠ Antuna Nemčića Gostovinskog. Cilj edukacije bio je razumijevanje socijalnih odnosa te osvješćivanje osobnih stereotipa i predrasuda kao ograničenja osobnog i profesionalnog rasta te uvidjeti kako socioekonomske startne pozicije utječu na obrazovanje, zapošljavanje i uspjeh u životu. Radionice su održale Sanja Brajković iz Pučkog otvorenog učilišta Korak po korak iz Zagreba i voditeljica Maša Komadina.

Foto: Udruga Roma Korak po korak
Foto: Udruga Roma Korak po korak
Foto: Udruga Roma Korak po korak
Foto: Udruga Roma Korak po korak
Foto: Udruga Roma Korak po korak

čitam...