RAVNOPRAVNOST SPOLOVA

FOTO Potpredsjednica Županijske skupštine V. Rupčić prisustvovala predstavljanju projekta o sprječavanju nasilja nad ženama

Organizator su bili ravnateljstvo policije Ministarstva unutarnjih poslova i partneri, a održano je u tvorničkom krugu tvrtke Borovo u Vukovaru.

08:22h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Potpredsjednica Županijske skupštine i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić prisustvovala je predstavljanju preventivnog projekta Lily koji se bavi sprječavanjem svih oblika nasilja prema ženama.

Organizator su bili ravnateljstvo policije Ministarstva unutarnjih poslova i partneri, a održano je u tvorničkom krugu tvrtke Borovo u Vukovaru. U okviru programa sa sloganom Dajte svoj glas protiv nasilja prema ženama i aktivirajte se u izgradnji našeg društva s nultom stopom tolerancije na nasilje, profesionalni dramski umjetnici čitali su svjedočanstva zlostavljanih žena, a glazbenik Marin Ivanović Stoka premijerno je izveo pjesmu LILY.

Interventna policija PU vukovarsko-srijemske prikazala je tematsku pokaznu vježbu Reagiraj, a u drugom dijelu s djelatnicama tvrtke Borovo izveli su zajedničku tematsku pokaznu vježbu tehnike samoobrane Jaka sam.

Foto: Koprivničko-križevačka županijarica
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija

čitam...