pripazite kamo bacate cigarete

FOTO Površinu ispred Martinovke netko je pretvorio u veliku pepeljaru, apeliramo na počinitelje da za to postoje kontejneri

S obzirom na to da ne znamo o kome se radi, apeliramo na ljude da pronađu drugo mjesto za odlaganje opušaka cigareta, jer ovim ne samo da se nagrđuje izgled zgrade, već se i zagađuje okoliš.

17:00h
0

Pomalo neugodan prizor dočekao nas je ispred poslovne zgrade Martinovka. Naime, netko već duži period ispred pročelja zgrade, sa strane ulice Ivana Generalića, baca opuške cigareta.

Radi li se o korisnicima poslovnih prostora ili stanarima zgrade ili pak netko tamo učestalo puši, nismo uspjeli saznati, ali u svakom slučaju prizor je to koji nagrđuje zgradu u centru grada, a i prilikom ulaska u zgradu osjeti se neugodan miris opušaka.

Na travnatoj površini opušci su se skupili u tolikom broju da je cijela površina skoro bijela, a trava se ni ne vidi. S obzirom na to da se u zgradi nalazi nekoliko poslovnih prostora, ali i stambeni dio, a preko puta zgrade je vrtić sigurni smo da nitko nije oduševljen nailaženjem na takav prizor.

Stoga apeliramo na ljude da pronađu drugo mjesto za odlaganje opušaka cigareta, jer ovim ne samo da se nagrđuje izgled zgrade, već se i zagađuje okoliš.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
čitam...
Loading...